Notícies

 • Pel COVID-19: Mapeig de la situació d’empreses i autònoms afectats Pel COVID-19: Mapeig de la situació d’empreses i autònoms afectats 8 d'abril de 2020

  Davant de la situació de crisi que estem vivint a causa del COVID-19, el Servei de Desenvolupament Local està recollint informació per tal de saber en quina situació es troben les empreses, autònoms i comerços dels municipis mancomunats. 

  La detecció de les necessitats del teixit productiu davant la situació generada pel COVID-19 ha de permetre conèixer millor les seves necessitats i poder plantejar accions adequades.

  Si formeu part d’algun d’aquests col·lectius podeu respondre el següent qüestionari. Són 3 minuts i serà de molta utilitat.

  Agraïm molt la vostra col·laboració.

  Per més informació i consultes contacta amb el Servei de Desenvolupament Local

 • Pel COVID-19: Tancament de l'oficina de l'ORGT Pel COVID-19: Tancament de l'oficina de l'ORGT 8 d'abril de 2020

  D’acord amb l’estat d’alarma decretat pel govern de l’Estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona, davant la situació generada per l'evolució del coronavirus COVID-19, i amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la malaltia,  les instal·la-cions de l’Organisme de Gestió Tributària (oficines centrals i territorials i punts d'informació),  romandran tancades mentre duri aquesta situació excepcional.

  L’atenció al contribuent, es mantindrà a través dels següents canals:

  • Telemàtica www.orgt.diba.cat. També podreu presentar escrits a través del registre  telemàtic.
  • Correu electrònic, a l’adreça:  orgt.atenciociutadana@diba.cat. Através de la qual es rebran i contestaran  consultes.
  • Per telèfon, trucant al número 932 029 802

  Per conèixer les dates de finalització de pagament voluntari dels tributs, consulteu el web: www.orgt.diba.cat

   

  Disculpeu les molèsties.

 • Pel COVID-19: Gràcies per les màscares Pel COVID-19: Gràcies per les màscares 7 d'abril de 2020

  Des de l'EMD volem agrair la solidaritat de tots els veïns del poble amb la donació de màscares. Amb tan sols quatre dies n'hem recollit una desena que aquest mateix matí de dimarts han estat entregades a la seu del Consell Comarcal d'Osona a Vic. El Consell les lliuraran als serveis sanitaris. Moltes gràcies.

 • Per COVID-19: Desplaçaments a l'hort fora del domicili Per COVID-19: Desplaçaments a l'hort fora del domicili 6 d'abril de 2020

  A partir d’avui s’ha canviat el criteri respecte als horts d’autoabastament fora del domicili de confinament. Ja es permès anar a recollir els productes necessaris per a la subsistència complint els següents criteris:

  1. Sempre que sigui un hort on s’hi cullen productes necessaris per l’autoabastament.
  2. Si és un hort en el què es tenen animals que s’han de cuidar.
  3. Si es tracta d’una activitat econòmica.

  MOLT IMPORTANT!
  Atesa la prohibició de traslladar-se a segones residències, queden exclosos d’aquest criteri els horts que puguin haver en aquestes segones residències, als quals segueix estant prohibit anar-hi.

  Cal insistir que els desplaçaments permesos s’hauran de fer complint la normativa vigent de distanciament social i higiene i per tant, han de ser sempre individuals.

 • Pel COVID-19: Mesures econòmiques per autònoms, empreses, treballadors i comerç Pel COVID-19: Mesures econòmiques per autònoms, empreses, treballadors i comerç 3 d'abril de 2020

  Degut a la situació de crisi sanitària causada per la pandèmia del COVID-19, el Govern de Catalunya i el Govern de l’Estat Espanyol han aprovat una sèrie de mesures per pal·liar l’impacte econòmic d’aquesta crisi:

 • Pel COVID-19: Portes obertes virtual de Les Basseroles Pel COVID-19: Portes obertes virtual de Les Basseroles 3 d'abril de 2020

  Davant del confinament a causa del coronavirus COVID-19, l'escola Les Basseroles ha preparat unes portes obertes virtuals que podreu trobar a la seva pàgina web: agora.xtec.cat/ceiplesbasseroles-seva/general/portes-obertes-virtuals/

 • Pel COVID19: Cobrament quotes mensuals escola bressol i centre de dia Pel COVID19: Cobrament quotes mensuals escola bressol i centre de dia 2 d'abril de 2020

  NO es cobraran les quotes mensuals del centre de dia El Casal i de l'escola bressol El Menut fins que no es restableixi el servei. Respecte el mes de març, només es cobraran els dies que es va prestar servei, de l'1 fins el 12 de març.

 • Pel COVID19: T'ajudem amb les teves compres Pel COVID19: T'ajudem amb les teves compres 2 d'abril de 2020

  Un grup de joves del poble ofereixen ajuda a la gent gran o a qualsevol veí del poble que per qualsevol motiu no poden anar a comprar (aliments, medicines, etc.)
  Envieu un missatge de WhatsApp o truqueu al 696 847 897 (Andrea)
  Us informaran de com gestionar la compra.
  #JoEmQuedoACasa #JoActuo #EnsEnSortirem

 • Pel COVID19: Treure la mascota NO és excusa per sortir de casa Pel COVID19: Treure la mascota NO és excusa per sortir de casa 1 d'abril de 2020

  > Es pot treure el gos un màxim de 10 minuts
  > Prohibit tocar el mobiliari urbà i asseure's al bancs o espais públics
  > Utilitzar bossa per recollir els excrements. En podeu trobar al dispensadors del carrer
  > Portar ampolla amb aigua i detergent per netejar l'orina
  > Sortir individualment i NO quedar amb ningú per passejar
  > Mantenir la distància mínima de 2 metres amb la resta de persones i mascotes
  #JoActuo #EnsEnSortirem

 • Pel COVID-19: Neteja i desinfecció de carrers i espais públics Pel COVID-19: Neteja i desinfecció de carrers i espais públics 1 d'abril de 2020

  Aquest matí de dimecres s’ha procedit a la neteja i desinfecció de diversos espais públics i carrers del poble per on hi ha més trànsit de vianants en aquests dies de confinament per causa del coronavirus COVID-19.
  S’ha netejat els voltants del consultori, centre de dia, el Casal, i les places de l’Església i Sardà. A més dels carrers Justícia, del Casal, Alegria,  Sant Miquel i Sant Jordi. També en part del Fraternitat, camí Ral i Bisbe Perelló, on hi ha principalment els comerços que són oberts. S’ha aprofitat per netejar els gronxadors de les zones netejades per tenir-los desinfectats.
  El líquid utilitzat per la neteja era a base d’aigua amb una quantitat molt baixa de llegiu (prop de l’1%) que és la recomanada per aquest tipus d’intervencions. El desinfectant no taca ni malmet les zones o superfícies on s’espargeix.

 • Pel COVID-19: Declaració institucional de les alcaldies d'Osona 1 d'abril de 2020

  Vídeo-declaració institucional de tots els alcaldes i alcaldesses d'Osona davant l'emergència sanitària del coronavirus COVID19. La millor prevenció és #JoEmQuedoaCasa i la higiene #JoActuo.

   

 • Pel COVID-19: Gestió i recollida de deixalles Pel COVID-19: Gestió i recollida de deixalles 30 de març de 2020

  Recomanacions sobre com fer la recollida i gestió dels residus durant la situació de coronavirus COVID-19.

Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:36
Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:36