Notícies

 • Pel COVID-19: Ajuts Generalitat per a restauració i centres d'estètica i bellesa Pel COVID-19: Ajuts Generalitat per a restauració i centres d'estètica i bellesa 28 d'octubre de 2020

  Ja es poden demanar els ajuts per a les activitats de restauració i centres d’estètica i bellesa afectades per la pandèmia.

  Les subvencions, de màxim 1.500€, s'atorguen per ordre cronològic o fins a exhaurir-se.

  Sol·licituds a: https://bit.ly/3ovBCqv

 • Llibert Unplugged ajornada Pel COVID-19: obra 'Llibert unplugged' ajornada 27 d'octubre de 2020

  Data per determinar.

 • Avís de tall de subministrament e-distribución: Avís de tall de subministrament elèctric per treballs de manteniment 23 d'octubre de 2020

  Previsió del tall per diumenge 25 d'octubre de 14 a 20h.
  Més informació a: https://www.edistribucion.com/es/averias.html

 • Protecta Protecta farà la vigilància nocturna 23 d'octubre de 2020

  COMUNICAT OFICIAL: Servei de vigilància nocturna.
  L’empresa privada de seguretat, Protecta vigilarà al llarg d’un mes equipaments públics del nostre poble i del PAE de l’Avellanet en horari nocturn.
  El servei de seguretat es durà a terme en dies alterns i caps de setmana.
  PER QUALSEVOL EMERGÈNCIA TRUCAR AL 112.

  El servei de vigilància per part de Protecta es fa en substitució per vacances del vigilant de l’EMD.

 • Taller online: Formació en les eines de tramitació electrònica per empreses autònoms i entitats Taller online: Formació en les eines de tramitació electrònica per empreses autònoms i entitats 22 d'octubre de 2020

  Amb l’objectiu d’impulsar l’ús del canal telemàtic per part d’empreses i entitats, el Consell Comarcal d’Osona, organitza amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, tallers online adreçats a aquests col·lectius.

 • Pel COVID-19: Aturats els cursos i tallers durant els propers 15 dies Pel COVID-19: Aturats els cursos i tallers 20 d'octubre de 2020
 • e-distribucion e-distribucion: AVÍS DE TALL DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC PER TREBALLS DE MANTENIMENT I MILLORA DE LA XARXA D'ENDESA 17 d'octubre de 2020

  Data > dilluns 19 d'octubre
  Hora > de 6.30 a 12h aproximadament
  Zona afectada:
  Carrers Fraternitat, Francesc Moragas, Ignasi Vilarrubia, Indústria, Joan Maragall, Justícia, Major, Pompeu Fabra, Ramon i Cajal, St. Antoni Mª Claret, Sant Jordi, plaça de l'Església i Can Sans.
   

 • Convocatòria per cobrir plaça interina: Administrativa funicionària Convocatòria per cobrir plaça interina: Administrativa funicionària 16 d'octubre de 2020
 • SM Balenyà rebrà 155.555 euros del PUOSC 2020-24 per fer el magatzem de l’EMD 9 d'octubre de 2020

  L’EMD comptarà amb una subvenció de 155.555,56 euros que es destinaran a la construcció del magatzem per a la brigada i serveis del poble. Un equipament pressupostat en 236.037,64 euros, això suposarà que el 66% del cost del magatzem es cobrirà amb la subvenció del PUOSC de la Generalitat de Catalunya.

 • Els Serveis Socials a prop teu Tens més de 75 anys? 'Els Serveis Socials a prop teu' 24 de setembre de 2020

  La vocalia de Serveis Socials de l’EMD Sant Miquel de Balenyà conjuntament amb la Mancomunitat La Plana ha posat en marxa la campanya “Els Serveis Socials a prop teu”, per poder detectar les necessitats i conèixer la realitat de les persones més grans de 75 anys del poble que no són conegudes des dels Serveis Socials. 

  Aquesta campanya es portarà a terme a través de visites a domicili, prèviament concertades. A partir de la setmana vinent una treballadora social degudament identificada realitzarà les visites per donar a conèixer la cartera de recursos socials i les activitats de dinamització existents al municipi. Les visites es portaran a terme amb mascareta i amb les mesures oportunes per la Covid-19.

 • Edifici de l'Avellanet L'EMD ven l'edifici de l'Avellanet per 300.000 euros 24 de setembre de 2020

  L’Equip de Govern va aprovar per unanimitat en el ple ordinari de juliol la venda de la parcel·la i edifici de l’Avellanet per un valor de 300.000 euros més IVA. Després de més d’un any de tenir l’edifici públic a la venda, finalment van ser dues empreses del PAE (Polígon d’Activitats Econòmiques) de l’Avellanet les que van presentar una oferta formal per comprar-lo. D’aquestes dues, l’equip de Govern va acceptar la de major import efectuada per Eurocasing Tripas y Subproductos. A més, el representant de l’empresa es va a comprometre davant del president a mantenir la parcel·la ben tancada i a preservar l’edifici. 

  La venda de la parcel·la es va fer efectiva davant de notari el 23 de setembre. 

  El procés de venda de l’edifici de l’Avellanet es va iniciar el 2018. La valoració pertinent de l’edifici va ser de 346.787 euros descomptant l’import d’enderroc degut al seu mal estat de conservació. Posteriorment es va portar la parcel·la a subhasta quedant deserta. A partir d’aquí la venda es podia fer directament a qui presentés ofertes de compra dins d’un termini de més d’un any. Durant aquest temps hi han hagut diversos interessats però finalment van ser dos els que van formalitzar l’oferta. 

 • Cursos i tallers de lleure 2020-21 Cursos i tallers de lleure 2020-21 22 de setembre de 2020

  Teniu adjunt el tríptic amb tota la informació.

Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:36
Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:36