Notícies

 • Inauguració Punt d'intercanvi de llibres Inauguració Punt d'intercanvi de llibres 21 d'abril de 2021

  El proper dissabte 24 d'abril dins dels actes de Sant Jordi 2021 es farà la inauguració del Punt d'intercanvi de llibres. L'acte es farà a les 12 del migdia al parc de l'El·lipse. Seguidament el Conte contes de temàtica ambiental amb Caro von Arend.

  D'altra banda, hi haurà dos big bags de compost de la Mancomunitat La Plana per qui vulgui emportar-se'n gratuïtament. Caldrà, però, portar un sac o recipient.

 • Cartell Sant Jordi 2021 Sant Jordi 2021 16 d'abril de 2021

  La Diada de Sant Jordi d'enguany es durà a terme el dissabte 24 d'abril entre el parc de l'El·lipse i la plaça de l'Església.

 • A partir del 19 d'abril Pel COVID-19: nou horari del bar del Casal 16 d'abril de 2021

  A partir del 19 d'abril

 • Portes obertes de l'escola bressol El Menut Portes obertes de l'escola bressol El Menut 29 de març de 2021

  Les portes obertes es faran el 17 d'abril en grups reduïts de 10 persones i cal cita prèvia.
  Podeu fer la reserva mitjançant el mail: eb-elmenut@xtec.cat.
  Mésinformació al telèfon 93 812 57 48 o al web, agora.xtec.cat/eb-elmenut.

 • Convocatòria d’ajuts al lloguer per a persones més grans de 65 anys Convocatòria d’ajuts al lloguer per a persones més grans de 65 anys 22 de març de 2021

  Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a persones de 65 anys o més en risc d’exclusió social.

 • Vigent el període d'autoritzacions de crema 2021 Vigent el període d'autoritzacions de crema 2021 19 de març de 2021

  Si has de fer una activitat amb alt risc d'incendi com fogueres, barbacoes, treballs agrícoles, etc. recorda que has de demanar l'AUTORITZACIÓ a l'EMD, a les oficines del DARP o a través del web gencat.cat

 • Comencen les obres del parc de La Muntanyeta Comencen les obres del parc de La Muntanyeta 11 de març de 2021

  Ja s'ha iniciat la construcció dels camins del nou parc de La Muntanyeta aquest dimecres 10 de març. 

 • Rotonda de Les 4 Carreteres L'Ajuntament de Tona retirarà les lletres de ‘TONA’ de la rotonda de Les 4 Carreteres 10 de març de 2021

  Aquesta decisió s’ha pres després que els veïns i veïnes de Sant Miquel de Balenyà hagin fet arribar aquesta petició a l’Ajuntament de Tona perquè, pel seu emplaçament, les lletres generen confusió al trànsit rodat.

  L’Ajuntament de Tona, als efectes d’afavorir el bon veïnatge entre pobles, procedirà properament a la seva retirada.

 • Pressupostos Participatius 2021: Tallers de debat i creació de propostes Pressupostos Participatius 2021: Tallers de debat i creació de propostes 9 de març de 2021

  L'activitat té com objectiu intercanviar opinions entre els participants i arribar a extreure diferents propostes que s'entraran al web de Decidim o que posteriorment els participants podran presentar de manera individual o col·lectiva.

 • A partir del 8 de març Pel COVID-19: nou horari del bar del Casal 7 de març de 2021

  A partir del 8 de març

 • Commemorem el Dia Internacional de les Dones Commemorem el Dia Internacional de les Dones 5 de març de 2021

  Un any més, la Mancomunitat La Plana i els municipis que en formen part, es sumen a la commemoració del 8M, Dia de les Dones, portant a terme diverses accions i activitats per reivindicar la igualtat efectiva i drets de les dones en totes les esferes de la vida pública i privada.

 • Per què s’han talat 7 plàtans del carrer Bisbe Perelló? Per què s’han talat 7 plàtans del carrer Bisbe Perelló? 27 de febrer de 2021

  El meu nom és Joan Compta Ferré i estic especialitzat en Arboricultura Urbana, Gestió del verd Urbà,  Patrimoni vegetal, i paisatgisme i art en  intervenció en el medi rural per la UVIC (Universitat de Vic). Aquest títol, estudiant i presentant els treballs pertinents, el poden aconseguir aquelles persones que s’ho proposin amb una mica de responsabilitat i constància. Com a responsable tècnic en la gestió del verd urbà de diversos municipis, també hi puc afegir 38 anys d’experiència en aquest àmbit.

Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:36
Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:36