Notícies

 • Formació per empreses i emprenedors: “Com trobar finançament alternatiu als bancs?” Formació per empreses i emprenedors: “Com trobar finançament alternatiu als bancs?” 3 de novembre de 2020

  Un dels principals maldecaps de les empreses i emprenedors a l’hora de tirar endavant un  negoci és el del finançament. I és que la gestió financera d’un projecte empresarial és  una prioritat estratègica.  

 • Recomanacions gestió de residus Pel COVID-19: Com hem de gestionar els residus? 30 d'octubre de 2020

  Recomanacions sobre com fer la recollida i gestió dels residus durant la pandèmia  

  Les llars on hi viu alguna persona amb infecció de Virus COVID-19 o està en  quarantena, han de seguir les següents indicacions:  

  1. Dipositar tots els residus del pacient en una bossa de plàstic dins un cubell,  preferiblement amb tapa i pedal, a l’habitació  
  2. Tancar la bossa i dipositeu-la dins una altra bossa juntament amb els guants i la  mascareta del cuidador o cuidadora.  
  3. Un cop tancada la segona bossa, dipositar-la dins de la bossa corresponent a la  fracció RESTA del domicili.  
  4. Dipositar la bossa RESTA directament al carrer, davant de la façana,  preferiblement dins un cubell identificat, només el dia de la recollida de resta.  Està totalment prohibit dipositar la bossa als contenidors o cubells de qualsevol  de les fraccions de recollida selectiva o abandonar-la a la via pública.  

  A les llars sense positius per COVID-19 cal separar tots els residus tal com es fa  habitualment: orgànica, vidre, reciclables (paper, cartró i envasos lleugers) i resta. I  treure’ls el dia que marca el setmanari de recollida de cada municipi.  

  Mesures d’higiene i seguretat per la recollida porta a porta  

  Per la seguretat de tothom cal que, un cop recollits els residus, entreu els cubells amb  la màxima celeritat i mantenir la màxima higiene en els cubells. Netejar la superfície i la  nansa dels cubells cada vegada que els entreu del carrer a casa amb aigua i sabó o  amb un desinfectant domèstic (1 part de lleixiu per 50 d'aigua).  

  Un cop desinfectat el cubell, guardar-lo en un espai obert i ventilat (balcó, jardí, etc.) i  realitzar una neteja completa de mans. També és recomanable treure el cubell amb  guants o amb un mocador de paper, per evitar el contacte directe.  

  D’aquesta manera, es protegeix tant la gent que és a casa seva com el personal que fa  la recollida porta a porta.  

  Ajudar a minimitzar la propagació del virus és responsabilitat de tothom.  Gràcies per la vostra col·laboració!  

  Àrea de Medi Ambient - Mancomunitat La Plana 

 • Pel COVID-19: Ajuts Generalitat per a restauració i centres d'estètica i bellesa Pel COVID-19: Ajuts Generalitat per a restauració i centres d'estètica i bellesa 28 d'octubre de 2020

  Ja es poden demanar els ajuts per a les activitats de restauració i centres d’estètica i bellesa afectades per la pandèmia.

  Les subvencions, de màxim 1.500€, s'atorguen per ordre cronològic o fins a exhaurir-se.

  Sol·licituds a: https://bit.ly/3ovBCqv

 • Llibert Unplugged ajornada Pel COVID-19: obra 'Llibert unplugged' ajornada 27 d'octubre de 2020

  Data per determinar.

 • Avís de tall de subministrament e-distribución: Avís de tall de subministrament elèctric per treballs de manteniment 23 d'octubre de 2020

  Previsió del tall per diumenge 25 d'octubre de 14 a 20h.
  Més informació a: https://www.edistribucion.com/es/averias.html

 • Protecta Protecta farà la vigilància nocturna 23 d'octubre de 2020

  COMUNICAT OFICIAL: Servei de vigilància nocturna.
  L’empresa privada de seguretat, Protecta vigilarà al llarg d’un mes equipaments públics del nostre poble i del PAE de l’Avellanet en horari nocturn.
  El servei de seguretat es durà a terme en dies alterns i caps de setmana.
  PER QUALSEVOL EMERGÈNCIA TRUCAR AL 112.

  El servei de vigilància per part de Protecta es fa en substitució per vacances del vigilant de l’EMD.

 • Taller online: Formació en les eines de tramitació electrònica per empreses autònoms i entitats Taller online: Formació en les eines de tramitació electrònica per empreses autònoms i entitats 22 d'octubre de 2020

  Amb l’objectiu d’impulsar l’ús del canal telemàtic per part d’empreses i entitats, el Consell Comarcal d’Osona, organitza amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, tallers online adreçats a aquests col·lectius.

 • Pel COVID-19: Aturats els cursos i tallers durant els propers 15 dies Pel COVID-19: Aturats els cursos i tallers 20 d'octubre de 2020
 • e-distribucion e-distribucion: AVÍS DE TALL DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC PER TREBALLS DE MANTENIMENT I MILLORA DE LA XARXA D'ENDESA 17 d'octubre de 2020

  Data > dilluns 19 d'octubre
  Hora > de 6.30 a 12h aproximadament
  Zona afectada:
  Carrers Fraternitat, Francesc Moragas, Ignasi Vilarrubia, Indústria, Joan Maragall, Justícia, Major, Pompeu Fabra, Ramon i Cajal, St. Antoni Mª Claret, Sant Jordi, plaça de l'Església i Can Sans.
   

 • Convocatòria per cobrir plaça interina: Administrativa funicionària Convocatòria per cobrir plaça interina: Administrativa funicionària 16 d'octubre de 2020
 • SM Balenyà rebrà 155.555 euros del PUOSC 2020-24 per fer el magatzem de l’EMD 9 d'octubre de 2020

  L’EMD comptarà amb una subvenció de 155.555,56 euros que es destinaran a la construcció del magatzem per a la brigada i serveis del poble. Un equipament pressupostat en 236.037,64 euros, això suposarà que el 66% del cost del magatzem es cobrirà amb la subvenció del PUOSC de la Generalitat de Catalunya.

 • Els Serveis Socials a prop teu Tens més de 75 anys? 'Els Serveis Socials a prop teu' 24 de setembre de 2020

  La vocalia de Serveis Socials de l’EMD Sant Miquel de Balenyà conjuntament amb la Mancomunitat La Plana ha posat en marxa la campanya “Els Serveis Socials a prop teu”, per poder detectar les necessitats i conèixer la realitat de les persones més grans de 75 anys del poble que no són conegudes des dels Serveis Socials. 

  Aquesta campanya es portarà a terme a través de visites a domicili, prèviament concertades. A partir de la setmana vinent una treballadora social degudament identificada realitzarà les visites per donar a conèixer la cartera de recursos socials i les activitats de dinamització existents al municipi. Les visites es portaran a terme amb mascareta i amb les mesures oportunes per la Covid-19.

Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:36
Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:36