Pàgina 1 de 10
 • Concerts de Nadales a càrrec de la Coral El Gallaret 9 de gener de 2017 Concerts de Nadales a càrrec de la Coral El Gallaret
  Aquestes dies de Nadal i com és costum en aquestes festes i la resta de l’any, la Coral El Gallaret ens ha presentat ni més ni menys que tres actuacions amb Nadales per a tots els gustos en el marc de les festes de Nadal, al Centre de dia, el dia de l’encesa de l’arbre de Nadal i la benvinguda del Tió i l’altre al concert de Nadal a l’Església.
 • Festes de Nadal 9 de gener de 2017 Les festes de Nadal de Sant Miquel de Balenyà 2016-2017
  Com cada any, pels voltants de Nadal, es va presentar el Tió al Nostre Poble!
 • Gràcies per aquestes 2017 festes de Nadal 9 de gener de 2017 Gràcies per aquestes festes de Nadal
  Des de l'Ajuntament volem donar les gràcies i felicitar a tot el grup que varen fer possible que a Balenyà tornéssim a gaudir de les festes de Nadal.
 • 1 de gener de 2017 Sant Miquel de Balenyà, el millor índex de recollida selectiva
  L'abril del 2005 conjuntament amb la Mancomunitat la Plana, s'implantava un nou model de recollida selectiva dels residus municipals pioner en aquells moments, anomenat porta a porta i d'aleshores ençà, la millora en la gestió dels residus que generem ha estat molt significativa.
 • Deixalleria mòbil 1 de gener de 2017 La deixelleria mòbil pel 2017
  La deixalleria mòbil és una instal·lació mòbil que permet fer-hi la recollida selectiva d'aquells residus municipals que no es poden recollir mitjançant la recollida porta a porta o amb contenidors.
 • Mediació 1 de gener de 2017 Adhesió al Servei de consum
  Des de l’Ajuntament estem treballant en un acord d'adhesió al Servei de Consum de Diputació i us anirem informant dels serveis que ofereixen, desde la mediació a tot tipus d'informació i assessorament.
 • RESUM PER CAPITOLS D'INGRESSOS 1 de gener de 2017 Pressupost i relació de llocs de treball pel 2017
  En el passat ple del 19 de desembre de 2016 es va aprovar el pressupost i la relació de llocs de treball pel 2017.
 • 1 de gener de 2017 Accessibilitat de la via pública
  Cert és que el nostre poble no té les condicions d'accessibilitat en els passos de vianants, som completament conscients d'aquesta mancança i en qualsevol actuació urbanística que realitzem fem l'adaptació a les normes d'accessibilitat actuals, tal i com es va fer al teatre i com es farà a la pista poliesportiva i a l'escola, la pròxima actuació seran les voreres amb passos de vianants.
 • 1 de gener de 2017 Més papereres, per a més civisme
  Intensifiquem la campanya de civisme amb la propera instal·lació de noves papereres amb dispensadors de bosses per la recollida d'excrements de gossos en diferents punts del poble.
 • 1 de gener de 2017 Una crida a la cultura i a la tradició...
  S'acosta setmana santa , i des de fa un parell o tres d'anys, que unes quantes persones del poble tornen a omplir els carrers amb cançons i cops de Bastons.
 • 1 de gener de 2017 Consulta no referendària
  El passat 15 de gener el consell de participació del nostre poble va organitzar un acte per donar el tret de sortida per portar a terme la consulta que es realitzarà demanant a tots els veïns de Sant Miquel de Balenyà quin futur volem pel nostre poble.
 • ACTE D’ENTREGA DE LES PANERES 1 de gener de 2017 Campanya de Nadal amb el comerç
  L'any passat vam començar la Campanya dels Comerços de Nadal. Enguany s'ha repetit, i amb la col·laboració i aportació de tots els comerços del poble s'han sortejat quatre fantàstiques paneres.
Pàgina 1 de 10
Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:38

Opcions

Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:38