Pàgina 1 de 8
 • Cartell Sant Jordi 2019 16 d'abril de 2019 Sant Jordi 2019

  Us proposem una tarda de celebració. El dia 22 d'abril a partir de les 17h a la plaça de l'Església trobareu activitats tant per grans com per petits. Hi esteu tots convidats!!

 • Beques Escolarització 7 de març de 2019 Beques per a l’escolarització, nova convocatòria

  De l’11 de març i fins el 17 de maig de 2019 els infants i joves nascuts entre els anys 2003 i 2016, que correspon a les edats de 3 a 16 anys, i empadronats als municipis de Balenyà, El Brull, Folgueroles, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva-Sant Miquel de Balenyà, Taradell i Tona poden sol·licitar una beca d’escolarització que cobreixi llibres, material escolar i sortides curriculars pel curs 2019-2020.

 • Beques Esportives 7 de març de 2019 Oberta la convocatòria de beques per a activitats esportives

  Des de l’11 de març i fins el 17 de maig de 2019 els infants i joves nascuts entre els anys 2002 i 2016, que correspon a les edats de 3 a 17 anys, empadronats als municipis de Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Sta. Eulàlia de Riuprimer, Seva-St. Miquel de Balenyà, poden sol·licitar una beca per realitzar una activitat esportiva al llarg de la temporada 2019-2020.

 • Alfabetització digital 26 de febrer de 2019 Tallers d’Alfabetització digital i Club de feina

  El proper dimarts 5 de març s’inicien als Hostalets de Balenyà els tallers d’Alfabetització digital, dirigits a persones usuàries del Servei Local d’Ocupació de la Mancomunitat La Plana que vulguin millorar els seus coneixements d’informàtica.

 • Fes-te Voluntari! Parelles lingüístiques. 19 de febrer de 2019 Busquem voluntaris/es per a fer parelles lingüístiques a Sant Miquel de Balenyà

  Al poble hi ha forces persones provinents d’altres països i, malgrat que moltes d’aquestes ja estan aprenent el català als cursos que es fan des de l’Ajuntament, els ajudaria molt poder compartir periòdicament una estona amb persones que dominen la llengua  catalana i així, a través de la conversa, millorar la seva fluïdesa i perdre la vergonya a l’hora de parlar.

 • 14 de febrer de 2019 PROCÉS DE SELECCIÓ MITJANÇANT CONCURS PER COBRIR UN LLOC DE TREBALL D’AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA.

  EDICTE
  Mitjançant resolució de presidència de data 8 de febrer de 2019, s’han aprovat les bases que han de regir la provisió urgent, mitjançant un contracte per servei determinat, d’un lloc de treball d’auxiliar administratiu, dins el programa complementari de millora de l’ocupabilitat ” de la Diputació de Barcelona aprovat en data 29 de novembre de 2018 i que son les següents:

 • 7 de desembre de 2018 A l’Agenda: 25a Festa dels tres tombs

  Els Tonis tornen als carrers de Balenyà desprès d'un any de repòs, tornen per celebrar els 25 anys de l'entitat.

 • Rocòdrom a la pista 4 de desembre de 2018 Ja tenim rocòdrom de la pista

  Fa uns 3 mesos aproximadament, l'Associació de veïns va anunciar que plegava; segons la llei, els diners d'aquesta associació havien d'anar destinats a una entitat. Així doncs, la mateixa entitat va obrir un procés participatiu perquè fos la gent que decidís on volien que anessin aquests diners.
   

 • 4 de desembre de 2018 Bases del concurs de Pessebres

  BASES DEL CONCURS:

  1. El concurs està obert a tothom.
  2. Si val tot…fang, guix, fusta, cartró, material reciclat…*
  3. El jurat us trucarà i passarà per casa vostra a fer la visita.

   

 • 4 de desembre de 2018 Un any més, la campanya de Nadal amb el comerç

  Ja comencem a preparar la nova Campanya Nadalenca dels comerços del poble, amb l’entrega de butlletes quan feu compres, que haureu d’omplir i dipositar a les urnes i els més afortunats guanyaran una de les fantàstiques paneres plenes de productes entregats pels nostres comerços.

  El sorteig obert al públic serà el dia 30 de Desembre a les 12:45h al Teatre i a continuació de la rebuda del Patge dels Reis.

  També destacar que tindrem novetats a l'ornamentació de les botigues , d'acord amb la resta d'activitats nadalenques.

 • Bossa compostable 4 de desembre de 2018 ATENCIÓ: Control de qualitat de la recollida selectiva

  Actualment, l'Ajuntament conjuntament amb la Mancomunitat La Plana estan fent un control de qualitat de les escombraries per tal de millorar-ne la selecció dels diferents materials que separem des de casa.
   

 • 4 de desembre de 2018 Millora d’accessibilitat als jardins del Casal i les Canaletes de darrera la Plaça

  Després de la petició feta pel veí Lluís Luengo recollim les propostes i les posem a la llista de tasques a realitzar per part de la brigada de l'Ajuntament de Balenyà, la que es refereix a la millora d'accés als jardins del casal, creiem que la millor opció és fer una passera d'obra a la zona de grava ja que existeix una petita rampa d'accés que en facilitarà l’accés a la zona enjardinada, pel que fa a la neteja de les canaletes de darrera la plaça també en prenem nota per fer-ho el més aviat possible.

Pàgina 1 de 8
Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:36
Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:36