Pàgina 1 de 9
 • Primavera activa 20 de juliol de 2017 Primavera activa a SM de Balenyà

  Entre els mesos d'abril i juny s'ha portat a terme a St. Miquel de Balenyà , a la sala polivalent del Casal , un taller de memòria preventiu, adreçat a persones grans actives amb més de 60 anys.

 • El Menut 20 de juliol de 2017 A l'escola bressol El Menut ens acomiadem del curs 16-17

  Ja s'acosta el final de curs, els infants han viscut un munt d'experiències diverses, s'han anat fent grans cada dia una mica més, com cada curs ens acomiadem dels infants que el curs que ve ja comencen P3, sempre ens resulta difícil aquest acomiadament, ja que alguns estan a l'escola des de que tenen mesos, els hem vist fer-se grans i hem compartit amb ells un munt d'històries boniques.

 • El circ 20 de juliol de 2017 El circ a Les Basseroles

  Aquest any hem treballat el tema del circ amb tots els alumnes de l'escola i durant tot el curs. Amb els tallers de principi de curs vam poder fer un tastet de diferents tècniques; plats xinesos, equilibris, diabolos, monocicle, malabars i un llarg etc.

 • Curs Català 20 de juliol de 2017 Un curs més aprenent el català a Sant Miquel de Balenyà

  Un any més a Sant Miquel de Balenyà s'ha portat a terme un curs de català adreçat a persones nouvingudes al poble, organitzat per l'Ajuntament i el programa de convivència de la Mancomunitat La Plana amb la col·laboració de l'escola les Basseroles.

 • Desfibrilador 19 de juliol de 2017 Atenció: Ubicació definitiva del desfibril·lador al CAP

  Ja tenim instal·lat a la façana del CAP el desfibril·lador per usar en cas d'emergència, juntament amb les instruccions d'ús. Aquest aparell pot salvar vides sempre i quan es faci servir correctament.

 • Carrer Bisbe Perelló 19 de juliol de 2017 Actuació en els carrers comercials

  Durant aquest mes s'han instal·lat unes tanques i unes jardineres al carrer Bisbe Perelló i unes jardineres al carrer Sant Miquel, aquestes tanques i jardineres a més de millorar la imatge del carrer i de fer-los més atractius s'evita que els vehicles hi aparquin, amb la conseqüència que moltes vegades persones grans, nens amb cotxet o persones amb
  mobilitat reduïda haguessin de baixar de la vorera i anar per la calçada.

 • 19 de juliol de 2017 Subvenció i finançament per les obres a la Pista i pati de l’Escola Basseroles

  Durant el setembre es licitaran les obres de la Pista, per començar seguidament aquests treballs, es compta amb una SUBVENCIÓ de la Diputació de Barcelona de 106.000 €, el cost total de les obres ascendeix a 294.251,87 €.

 • 19 de juliol de 2017 Visita al Parlament

  El passat 29 de juny, el govern de Sant Miquel de Balenyà va començar la ronda de contactes amb els grups del Parlament, per presentar-los els resultats de la consulta i la voluntat del poble de S.M. de Balenyà d'esdevenir municipi.

 • Preus Futbol 19 de juliol de 2017 Inscripcions futbol Temporada 2017-2018

  Tenim els preus més competitius de la comarca!

 • Marxa dels Vigatans 19 de juliol de 2017 8 de setembre: La Marxa dels Vigatans

  El divendres, 8 de setembre, proper a la Diada Nacional de Catalunya, Òmnium Cultural Osona organitza la ja tradicional Marxa dels Vigatans.

 • Centre de Dia 19 de juliol de 2017 Tens més de 65 anys? Vine a gaudir del Centre de dia!!

  Benvolguts veïns,

  Ja estem al mes de juliol i com cada any acabem per aquestes dates i preparem amb molta il·lusió un fi de curs ben alegre i divertit.

 • Sortida Jubilats 19 de juliol de 2017 Propera sortida del Jubilats: Saragossa, Monestir de Pedra, Calatayud i Belchite

  Des de l’Associació de Jubilats us volem recordar que durant els mesos de Juliol i Agost no hi han sortides, esperant el mes de setembre per reiniciarles amb la sortida de 3 dies a Saragossa, Monestir de Pedra, Calatayud i Belchite.
   

Pàgina 1 de 9
Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:36
Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:36