Premi a Driving Events

Divendres, 20 de novembre de 2015 a les 11:00

La Cambra de Comerç de Barcelona , a través de la seva delegació a Osona, va lliurar el 20 de novembre de 2015 a l'auditori de l'Edifici el Sucre, els Premis Cambra a les cinc millors empreses de l'any, i en l'àmbit de serveis va ser guardonada l'empresa Driving Events, de Sant Miquel de Balenyà. L' acte va estar presidit per el President en funcions de la Generalitat, Artur Mas.

Driving Events és una empresa d'esdeveniments que centra la seva especialitat en la gestió i la logística de les presentacions internacionals d'automòbils des de l'any 2004. Des de la seva seu a Sant Miquel de Balenyà, 26 treballadors directes i 100 col·laboradors externs treballen exclusivament per marques internacionals, per qui gestionen de forma integral tots els aspectes relatius als vehicles abans, durant i després de la presentació. Driving Events s'ocupa de les localitzacions i propostes d'activitats, del disseny de rutes i de l'emmagatzematge de dades relacionades amb l'esdeveniment.

Aquest Premi reconeix la capacitat que ha tingut l'empresa en crear, en molt poc temps, un equip multidisciplinari que pot representar i comunicar els valors i la imatge pròpia de les marques del sector de l'automoció, altrament competitives i exigents. També s'ha tingut en compte la qualitat de totes les infraestructures de suport que garanteixen l'excel·lència en l'organització dels esdeveniments: les instal·lacions de l'empresa, l'equipament i els vehicles de suport; i finalment l'aplicació de sistemes d' identificació per radiofreqüència que permeten identificar en tot moment als conductors dels vehicles durant les presentacions.

Darrera actualització: 28.10.2016 | 11:05