Pàgina 2 de 22
 • 5 de febrer de 2018 Deixedesa al Cementiri
  Resposta a la carta de Carlos Vilaró
 • 5 de febrer de 2018 Aprovació inicial: Pressupost i plantilla per l’any 2018
  En el passat Ple de S.M de Balenyà es va aprovar per majoria absoluta, un pressupost de 1.144.513,00 d'euros per a l'any 2018.
 • 5 de febrer de 2018 El Casal, punt de trobada
 • 5 de febrer de 2018 Les festes de Nadal, un any més: Tot un èxit
  Un any més, i un cop passades les Festes, toca fer resum de com han anat, i la veritat és que només hi ha paraules d'agraïment. Agraïment a totes aquelles persones que un any més, fan que aquestes Festes de Nadal llueixin més que mai.  
 • 5 de febrer de 2018 Convocatòria plaça Ajuntament: Plaça de vigilant/Brigada
  S'ha convocat una plaça de vigilant-servei brigada, la finalitat d'aquesta persona és ampliar l'atenció a la ciutadania durant més hores al llarg del dia (sobretot de nit) realitzant vigilància i serveis de brigada com repartiment d'informació, neteja viària, consergeria i totes aquelles funcions que realitza la brigada.  
 • Nadal 2017 4 de febrer de 2018 Resum dels actes festius del Nadal
  DIUMENGE 3 DE DESEMBRE- Encesa de l'arbre. La plaça es va omplir de gent, tot i que no feia massa fred, les barbacoes enceses donaven caliu i la gent es va agrupar el voltant d'elles. Un dia on hi va participar la coral”El Gallaret” i vàrem poder gaudir de coca i llonganissa per els que érem allà. Així de bonica ha lluït la plaça desprès de l'encesa de l'arbre.
 • El Menut - Nadal 2 de febrer de 2018 Escola bressol El Menut - El Nadal
  Acabem aquest primer trimestre amb l'arribada del Nadal, una festa tant especial i màgica pels més menuts. Així que vam començar el desembre realitzant tot d'activitats plàstiques: manipulació de fang, pintar amb pintura unes oueres de cartró, pintar amb pintura sòlida.... per tal de fer el muntatge del pessebre, de l'arbre i la decoració nadalenca.  
 • Formació continuada per a les associacions de gent gran 2 de febrer de 2018 Formació continuada per a les associacions de gent gran
  Les juntes directives de les associacions de gent gran dels municipis de la Mancomunitat La Plana participen de dues sessions formatives a Els Hostalets de Balenyà i a Torelló.
 • 2 de febrer de 2018 Acta de l’Assemblea 2018 de l’Associació de veïns
  Sant Miquel de Balenyà, divendres 19 de gener de 2018. A les 20h comença l'assemblea al Teatre de Balenyà amb l'assistència de 6 socis/es.
 • Tres Tombs 2018 1 de febrer de 2018 24na Festa dels Tres tombs
  Enguany ja fa 24 anys que una colla d'amants de la cultura, les tradicions i sobretot amants del món dels cavalls vam unir esforços per fer néixer al nostre municipi una tradició tant nostrada com és la Festa dels Tres Tombs.  
 • Eines per viure en positiu 1 de febrer de 2018 “Eines per viure en positiu: el viatge de ser dona”
  L’Ajuntament de Sant Miquel de Balenyà, amb el suport de la Mancomunitat La Plana, organitza per segon any consecutiu el taller adreçat a dones anomenant “EINES PER VIURE EN POSITIU: EL VIATGE DE SER DONA”.
 • 1 de febrer de 2018 El servei de desenvolupament local Mancomunat
  El Servei de Desenvolupament Local mancomunat té per finalitat contribuir al desenvolupament econòmic i social del poble per tal de millorar la qualitat de les persones que hi viuen i ho fa a partir del treball sobre 3 eixos: ocupació, empresa i territori.  
Pàgina 2 de 22
Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:38

Opcions

Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:38