Revetlla de Sant Joan 2016

Dijous, 23 de juny de 2016

Al voltant d'unes 200 persones varen celebrar a la fresca la revetlla de Sant Joan que hi havia organitzada per l'Associació de Veïns i la revista El Gallaret amb col·laboració de l'Ajuntament i varis veïns que s'hi varen sumar. El sopar popular estava previst fer-lo a prop del parc de l'El·lipse, però finalment es va decidir de posar les taules a la plaça del darrera de l'església.


La plaça estava molt ben engalanada amb les seves guirlandes, tires de bombetes, taules repartides al voltant de l'escenari amb un ambient molt acollidor on també disposava de serveis de wc del local del “Teatre”.

Cada família es portava el que volia per sopar, ja que es varen preparar unes barbacoes perquè tothom pogués fer-ne ús. Després del sopar es va repartir coca i cava que varen portar de l'Ajuntament.

Per engrescar a la gent i animar la festa, el grup Trobasons varen tocar música folklòrica per tal de que la gent pogués ballar diferents tipus de danses. Cal destacar que per cobrir despeses es va realitzar una rifa d'una magnifica panera gentilesa de “El racó de l'Albert”.

Cal remarcar que majoritàriament va agradar molt l'ambient creat per a la revetlla i tothom va marxar molt satisfeta per aquesta iniciativa de sopar amb veïns i família.

Per part de l'organització també vàrem rebre alguna critica referent al tipus de música que difícilment agradava a tots els públics i per la manca d'informació referent a la rifa ja que molts no portaven diners per comprar números. En prendrem nota i per la propera edició ho tindrem en compte.

Només dir-vos que restem a disposició de qualsevol iniciativa que es vulgui aportar i que tothom qui ho desitgi s'hi pot sumar.

Darrera actualització: 26.01.2017 | 10:01