Èxit en la 3a BTT Portes del Montseny 2016

Diumenge, 26 de juny de 2016

El passat Diumenge 26 de Juny mes de 220 bikers, vinguts d'arreu de Catalunya, es van donar cita a casa nostra, per participar a la 3a Portes del Montseny.

A les 08:00 hores es va donar el tret de sortida des de la plaça de Sant Miquel de Balenyà per afrontar dos recorreguts molt exigents de 38 km (el recorregut curt) i uns 1100 m de desnivell positiu i 50 km (recorregut llarg) i mes de 1800 m de desnivell positiu. Aquests recorreguts van portar als participants per paratges espectaculars del nostre municipi i dels municipis veïns de Seva, Taradell i El Brull , com el Pont del Gatus, Matagalls Xic, Esqueis, etc...

La pedalada no competitiva va comptar amb l'ajut de mes de 50 voluntaris que van mimar als bikers fent que es trobessin com a casa. La pedalada va transcórrer sense cap incidència destacable i tots els participants van aconseguir completar els recorreguts. El primer va arribar en 2 hores i 31 minuts i l'últim en 6 hores i 18 minuts.

Un any més la pedalada va ser un èxit de participació i vam haver de tancar inscripcions uns dies abans, fet que consolida aquesta pedalada en nomes tres anys com una de les millors pedalades d'Osona i tot això gracies a l'ajut dels voluntaris, els comerços i empreses col·laboradors, propietaris, administracions i l'EMD.

Darrera actualització: 26.01.2017 | 10:18