Primavera activa a SM de Balenyà

Dijous, 20 de juliol de 2017 a les 00:00

Entre els mesos d'abril i juny s'ha portat a terme a St. Miquel de Balenyà , a la sala polivalent del Casal , un taller de memòria preventiu, adreçat a persones grans actives amb més de 60 anys.

El taller, que s'ha portat a terme els divendres al matí , ha comptat amb una participació de 18 persones, majoritàriament dones. Gemma Albacete, professional de l'àmbit de salut i amb llarga experiència en l'atenció a persones grans, ha estat la responsable de portar a terme les sessions en les que s'han treballat diferents activitats i estratègies per un bon manteniment cognitiu: exercicis d'atenció i concentració, de memorització, de reminiscència.....

El dia 14 de juny també es va portar a terme una altra activitat, de temàtica ben diferent i relacionada amb el medi ambient i la creativitat: un taller d'embolcalls reutilitzables.

L'objectiu d'aquesta activitat portada a terme al centre de dia i en la que hi van participar 11 persones, era crear un embolcall que es pogués utilitzar en diverses ocasions per
transportar aliments, eliminant així la utilització d'altres embolcalls com el paper d'alumini. Dues tècniques de l'Àrea de Medi Ambient de la Mancomunitat la Plana van ser les encarregades de gestionar l'activitat.

Aquestes activitats han estat organitzades per la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de SM de Balenyà, amb el suport tècnic de la Mancomunitat La Plana a través del programa de dinamització de gent gran, i de l'Associació de Jubilats . La valoració ha estat molt positiva per totes les parts.

Darrera actualització: 20.07.2017 | 08:21

Imatges

Primavera activa Primavera activa Primavera activa