A l'escola bressol El Menut ens acomiadem del curs 16-17

Dijous, 20 de juliol de 2017 a les 00:00

Ja s'acosta el final de curs, els infants han viscut un munt d'experiències diverses, s'han anat fent grans cada dia una mica més, com cada curs ens acomiadem dels infants que el curs que ve ja comencen P3, sempre ens resulta difícil aquest acomiadament, ja que alguns estan a l'escola des de que tenen mesos, els hem vist fer-se grans i hem compartit amb ells un munt d'històries boniques.

Acabem aquest curs amb la sensació d'haver aprofitat moltíssim cada moment dins l'escola i amb el record de tots els instants que s'hi han viscut. Com el curs passat, aquest curs els infants de 2 a 3 anys van anar de colònies a Mas Banyeres, durant dos dies i una nit, vam poder viure moments molt divertits i intensos, vam descobrir espais nous i van
aprendre molt els uns dels altres. Valorem molt positivament aquesta experiència i esperem poder repetir-la en cursos posteriors.

Per tal d'acomiadar el curs amb tots els infants i famílies de l'escola, també vam celebrar l'esperada festa de final de curs: una tarda destinada a trobarnos tots i gaudir del ball que havien preparat tots els infants, l'entrega de diplomes als nens i nenes de l'aula d'Ocells, els jocs organitzats per les famílies i el gran berenar degustació.

Per últim, no podíem concloure aquest curs sense uns agraïments. Agraïments destinats a totes aquelles persones que han fet que el dia a dia a l'escola resultés satisfactori. Gràcies a l'equip de mestres, als familiars, a l'equip de cuina i neteja, als companys de l'Ajuntament, a tota la comunitat educativa i sobretot...gràcies a tots els petits per fer-nos reviure la màgia de la infància!

BON ESTIU I BONES VACANCES A TOTHOM!

Darrera actualització: 20.07.2017 | 08:36

Imatges

El Menut El Menut El Menut