23a Festa del Tres Tombs 2017

Dilluns, 6 de març de 2017

El cap de setmana dels dies 3,4 i 5 de març vàrem celebrar al poble la Festa dels Tres Tombs, ja en la seva 23a edició.

 

Com ja és tradicional la festa va començar el divendres, amb la missa i esmorzar al Casal d'Avis, acompanyats per la quitxalla del poble, tant de l'escola Les Basseroles com de la llar d'infants El Menut. Durant el matí es va fer també el sorteig dels traginers i tragineres d'honor.

La festa va continuar el dissabte a la tarda, amb una xocolatada popular acompanyada de passejades i jocs amb ponis, a càrrec de Poniferia.

Com que cada any la festa va tenir el seu punt culminant el diumenge al matí amb l'esmorzar i el Passant dels Tres Tombs pels carrers del poble en el que, en col·laboració amb les AFA's de les Basseroles i El Menut es va comptar també amb un carro pels traginers i tragineres escollits el divendres. El passant va finalitzar amb la benedicció de tots els animals participants i l'entrega dels recordatoris per part de l'Hereu i la Pubilla.

Finalment no volem acabar aquest escrit sense agrair sincerament a totes les persones, entitats i empreses que any darrera any donen suport a aquesta festa, ja que sense ells no seria possible poder-la tirar endavant.

Moltes gràcies i fins l'any vinent,
Comissió de Tonis - Associació dels Tres Tombs de Sant Miquel de Balenyà

 

Des de l'Ajuntament, volem donar les gràcies a la junta dels TONIS. Els volem agrair públicament l'esforç i la dedicació. Sabem que organitzar una festa així no és una tasca fàcil, i aquest any n'han fet 23. AVIAT ÉS DIT!!!!

23 anys portant la Festa dels TRES TOMBS a casa nostra. Moltíssimes gràcies per l'esforç, dedicació, paciència… i sobretot gràcies per no perdre mai les ganes i la il·lusió.

Darrera actualització: 17.03.2017 | 12:08