Pàgina 2 de 10
 • 30a Caminada Popular de Sant Miquel de Balenyà 1 de desembre de 2018 30a Caminada Popular de Sant Miquel de Balenyà

  Aquest any han fet 30 ANYS de la Caminada Popular de Sant Miquel de Balenyà, i el passat dia 28 d’octubre la volíem celebrar a l’engròs amb tots i totes vosaltres, però la climatologia i l’aigua no ens van deixar. Tot i això la caminada es va fer i vàrem intentar celebrar-ho igualment amb els 296 caminadors valents i valentes que ens van acompanyar aquell dia. Us ho hem d’agrair moltíssim.

 • Sortida a Montserrat 1 de desembre de 2018 Sortides i activitats dels Jubilats

  L´excursió tan esperada a Montserrat, es va fer el dia 17 d´Octubre. Després es va anar a dinar a Puig-Reig, que tot i que és lluny de la costa té fama de cuinar un peix deliciós.
   

 • La Castanyada 2018 al CE Sant Miquel de Balenyà 1 de desembre de 2018 La Castanyada 2018 al CE Sant Miquel de Balenyà

  Aquest any hem gaudit d'una diada excepcional per celebrar la Castanyada al club. Mes de 70 persones vàrem gaudir del Menú de l'Esteve i el Dioni, de les Castanyes ben torrades pel Dani , i entre Panellets i els Moniatos del Roger, hem gaudit com la canalla.

  Ens hem embrutat tant com hem disfrutat!!

  Moltes gràcies a tothom i fins la propera!!

 • Hallowen 2018 “Truco o Trato” 1 de desembre de 2018 Hallowen 2018 “Truco o Trato”

  Ja fa uns anys que els nens del poble celebren l'anomenat “Hallowen”, cada any són més nens els que es disfressen i volten trucant per les cases del poble dient: “ truco o trato”, i els donen llaminadures. Aquest any tot i la pluja que va anar caient, també van sortir, i els pares vam decidir acabar el vespre sopant tots junts a la plaça.

   

 • Les millores del pati de l’escola Les Basseroles 1 de desembre de 2018 Les millores del pati de l’escola Les Basseroles

  Durant 4 caps de setmana, els dissabtes al matí a l'escola hi ha hagut molt moviment. Una bona colla de pares, mares, nens, nenes , avis, àvies i mestres han treballat de valent per aconseguir fer realitat els somnis dels nens i nenes de l'escola.

 • Vine a gaudir del Centre de dia!! 30 de novembre de 2018 Tens més de 65 anys? Vine a gaudir del Centre de dia!!

  Com sempre us saludem cordialment i volem explicar-vos les activitats que hem estat realitzant durant aquests mesos i les noves propostes que tenim pendents.

 • CE Sant Miquel de Balenyà: Nous equipatges 30 de novembre de 2018 CE Sant Miquel de Balenyà: Nous equipatges

  Aquest mes de novembre hem estrenat els nous xandalls oficials de Prosoccer Balenyà.
   

 • 25 de novembre de 2018 Manifest unitari 25N: Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

  Els temps estan canviant. Vull pensar que aquest cop sí. Vull pensar que la violència masclista és un dels temes de l’agenda de país i sobretot és un tema del que se’n parla, del que en parlem. I no només avui, 25 de novembre. Que se’n parli durant tot l’any
  i que en parlin moltes veus és important, perquè ens ajuda a totes i a tots a identificar les violències masclistes (més o menys subtils, més o menys visibles) que ens acompanyen des que naixem i que ens fan mal, que ens han fet mal.

 • 25N - Dia Internacional per a l'eliminació de la violència vers les dones 19 de novembre de 2018 Dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones

  PROGRAMACIÓ 25N 2018 ALS POBLES DE LA MANCOMUNITAT LA PLANA

 • 21 de setembre de 2018 30a Edició de la caminada Popular de Sant Miquel de Balenyà

  Un any més, es va acostant el dia de la Caminada de Sant Miquel de Balenyà. Ja estem en marxa per celebrar la 30a edició! Aquest any serà el diumenge 28 d'Octubre, apunteu-vos-ho a l'agenda!
   

 • L'escola Les Basseroles obre les portes a un nou curs 18 de setembre de 2018 L'escola Les Basseroles obre les portes a un nou curs

  Ja fa uns dies que ha començat el curs 2018-19 i tant el claustre de mestres com l'alumnat està molt il·lusionat. A hores d'ara, ja deveu saber que cada curs es treballa un tema en concret i es fan projectes, sortides i colònies relacionades amb aquest.

 • 17 de setembre de 2018 Propostes de millora del pati de l'escola

  Aquest nou curs 2018/19 l'escola Les Basseroles vol millorar el pati dotant-lo de nou equipament per que els nens i nenes tinguin més opcions de joc durant l'estona de pati. Un cop acabades les obres varen sorgir idees per tal de completar i condicionar les zones de joc amb les següents propostes:

Pàgina 2 de 10
Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:36
Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:36