Notícies

 • Beques Esportives Oberta la convocatòria de beques per a activitats esportives 7 de març de 2019

  Des de l’11 de març i fins el 17 de maig de 2019 els infants i joves nascuts entre els anys 2002 i 2016, que correspon a les edats de 3 a 17 anys, empadronats als municipis de Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Sta. Eulàlia de Riuprimer, Seva-St. Miquel de Balenyà, poden sol·licitar una beca per realitzar una activitat esportiva al llarg de la temporada 2019-2020.

 • Alfabetització digital Tallers d’Alfabetització digital i Club de feina 26 de febrer de 2019

  El proper dimarts 5 de març s’inicien als Hostalets de Balenyà els tallers d’Alfabetització digital, dirigits a persones usuàries del Servei Local d’Ocupació de la Mancomunitat La Plana que vulguin millorar els seus coneixements d’informàtica.

 • Fes-te Voluntari! Parelles lingüístiques. Busquem voluntaris/es per a fer parelles lingüístiques a Sant Miquel de Balenyà 19 de febrer de 2019

  Al poble hi ha forces persones provinents d’altres països i, malgrat que moltes d’aquestes ja estan aprenent el català als cursos que es fan des de l’Ajuntament, els ajudaria molt poder compartir periòdicament una estona amb persones que dominen la llengua  catalana i així, a través de la conversa, millorar la seva fluïdesa i perdre la vergonya a l’hora de parlar.

 • PROCÉS DE SELECCIÓ MITJANÇANT CONCURS PER COBRIR UN LLOC DE TREBALL D’AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA. 14 de febrer de 2019

  EDICTE
  Mitjançant resolució de presidència de data 8 de febrer de 2019, s’han aprovat les bases que han de regir la provisió urgent, mitjançant un contracte per servei determinat, d’un lloc de treball d’auxiliar administratiu, dins el programa complementari de millora de l’ocupabilitat ” de la Diputació de Barcelona aprovat en data 29 de novembre de 2018 i que son les següents:

 • A l’Agenda: 25a Festa dels tres tombs 7 de desembre de 2018

  Els Tonis tornen als carrers de Balenyà desprès d'un any de repòs, tornen per celebrar els 25 anys de l'entitat.

 • Rocòdrom a la pista Ja tenim rocòdrom de la pista 4 de desembre de 2018

  Fa uns 3 mesos aproximadament, l'Associació de veïns va anunciar que plegava; segons la llei, els diners d'aquesta associació havien d'anar destinats a una entitat. Així doncs, la mateixa entitat va obrir un procés participatiu perquè fos la gent que decidís on volien que anessin aquests diners.
   

 • Bases del concurs de Pessebres 4 de desembre de 2018

  BASES DEL CONCURS:

  1. El concurs està obert a tothom.
  2. Si val tot…fang, guix, fusta, cartró, material reciclat…*
  3. El jurat us trucarà i passarà per casa vostra a fer la visita.

   

 • Un any més, la campanya de Nadal amb el comerç 4 de desembre de 2018

  Ja comencem a preparar la nova Campanya Nadalenca dels comerços del poble, amb l’entrega de butlletes quan feu compres, que haureu d’omplir i dipositar a les urnes i els més afortunats guanyaran una de les fantàstiques paneres plenes de productes entregats pels nostres comerços.

  El sorteig obert al públic serà el dia 30 de Desembre a les 12:45h al Teatre i a continuació de la rebuda del Patge dels Reis.

  També destacar que tindrem novetats a l'ornamentació de les botigues , d'acord amb la resta d'activitats nadalenques.

 • Bossa compostable ATENCIÓ: Control de qualitat de la recollida selectiva 4 de desembre de 2018

  Actualment, l'Ajuntament conjuntament amb la Mancomunitat La Plana estan fent un control de qualitat de les escombraries per tal de millorar-ne la selecció dels diferents materials que separem des de casa.
   

 • Millora d’accessibilitat als jardins del Casal i les Canaletes de darrera la Plaça 4 de desembre de 2018

  Després de la petició feta pel veí Lluís Luengo recollim les propostes i les posem a la llista de tasques a realitzar per part de la brigada de l'Ajuntament de Balenyà, la que es refereix a la millora d'accés als jardins del casal, creiem que la millor opció és fer una passera d'obra a la zona de grava ja que existeix una petita rampa d'accés que en facilitarà l’accés a la zona enjardinada, pel que fa a la neteja de les canaletes de darrera la plaça també en prenem nota per fer-ho el més aviat possible.

 • Noves propostes de cursos d’informàtica 3 de desembre de 2018
 • LES REFORMES AL PATI Escola Basseroles: Notícies dels nens de 3r 2 de desembre de 2018

  Aquestes notícies han estat redactades pels nens i nenes de 3r de Primària

Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:36
Darrera actualització: 07.03.2017 | 17:36