Inici de curs amb moltes novetats

Dijous, 7 de desembre de 2017 a les 00:00

Des del començament de l'escola al mes de setembre fins el mes de novembre a l'escola les Basseroles hem fet moltes activitats diverses i hem tingut visites inesperades.

A finals de setembre, un important compositor "Gustau Sucdemel” ens va venir a visitar i a partir d'aquí vam decidir el Projecte transversal d'escola. El tema d'aquest curs és “LA MÚSICA” i en concret els diferents Estils de Música.

Els alumnes per curs, van haver de desxifrar a través d'enigmes els noms de les classes. Els alumnes d'Ed. Infantil són la Música Africana, els de 1r El Reage, els de 2n El Rock, els de 3r La Rumba, els de 4t El Pop, els de 5è La Música Popular i els de 6è El Rap.

El dia 2 d'octubre a l'escola vam celebrar el Dia Internacional de la No-violència, recordant el naixement de Mahatma Gandhi, líder de la independència de l'Índia i l'impulsor de la no violència com a resposta a les provocacions. Vam fer un mural a l'entrada de l'escola plasmant les mans de tots i totes pintades de blanc. El lema del mural va ser:

A LES BASSEROLES SOM GENT DE PAU I DIEM BEN FORT: PROU!
NI UN DIA MÉS DE VIOLÈNCIA.

A mitjans d'octubre vam tenir una sorpresa a l'escola que encara avui ens acompanya; l'Andrew, un mestre auxiliar de conversa vingut de San Francisco. Gràcies a ell estem perfeccionant, tant els alumnes com tots els mestres, la llengua anglesa. És una sort poder-lo tenir amb nosaltres a l'escola!

Per celebrar la castanyada, el dia 31 d'octubre vam fer una matinal de tallers de tardor amb material natural, i vam gaudir d'un espectacle de tardor, el Teatre, dut a terme pels nens i nenes de 3r, 4t i 5è. Vam menjar les castanyes que van torrar els voluntaris i ens les van repartir els alumnes d'educació infantil vestits de castanyers i castanyeres. Que bones que van ser les castanyes!!!!

Per acabar, us anunciem que el proper dia 22 de novembre anirem al teatre de Balenyà a celebrar el dia de Santa Cecília on l'espectacle musical estarà assegurat. Després a l'escola farem tallers musicals per poder-la decorar. Us animem a venir a veure la
decoració de l'escola!

Escrit fet pels alumnes i mestres de 3r i 4rt de primària
Escola les Basseroles

Darrera actualització: 07.12.2017 | 13:36

Imatges

Dia de la no violència Tardor