Tens més de 65 anys? Vine a gaudir del Centre de dia!!

Dijous, 7 de desembre de 2017 a les 00:00

Comença el fred i ens acollim al centre de dia fent activitats ben divertides per passar una bona estona i amb molt bona companyia.

Aquest octubre vam realitzar una activitat de musicoteràpia amb els nens de 5è de l'escola les Basseroles. Vam treballar els sentiments i les emocions a través de 3 cançons ben diferents. Els objectius es van assolir, en veure que tothom estava molt concentrat i gaudint de la música i la pintura.

Es va compartir durant una hora aproximadament, un espai, realitzant unes activitats amb un perfil molt diferent d'edat. L'activitat en sí va ser tot un èxit. Estem pensant en repetir-la amb un altre curs de l'escola.

Una altre activitat que hem estat preparant és laTardor i la castanyada. Hem decorat el centre, hem fet la castanyera i com mana la tradició ho hem celebrat menjant castanyes i panellets!

Hem realitzat taller de percussió corporal i també de taller de memòria. Ara estem treballant sobre el Nadal, recollint idees i material per poder fer unes activitats boniques i treballades per tothom. Tenim pendent el dia 17 de novembre que ens visitin els
nens de l'Escola bressol El Menut i realitzarem una activitat de musicoteràpia amb cançons típiques divertides per la seva edat i per nosaltres ben conegudes i sentides i potser fins i tot cantades.

Aquí realitzarem un taller de reminiscència ja que recordarem coses, moments de quan érem petits. Totes les activitats programades dins el centre són amb intencionalitat de treballar els sentits, emocions i capacitats, per poder viure amb SALUT i més ALEGRIA!

Darrera actualització: 07.12.2017 | 13:12

Imatges

Castanyera