Xerrades col·loqui per a famílies de 0 a 3 anys

Dimarts, 22 de novembre de 2022

Comença un cicle de xerrades relacionades amb el benestar emocional de la infància i les seves famílies. Són unes sessions obertes a totes les famílies del poble, tant si els seus infants van a l’escola bressol El Menut o no.

El cicle es composa de tres xerrades: ‘Què li està passant a l’infant? Com m’ajusto al seu desenvolupament’ el 26 d’octubre, ‘Què ens passa quan posem límits? Com connectar amb la seguretat i el vincle?’ el 23 de novembre i ‘Què és ser equip família?’ el 14 de desembre. Totes es fan a El Menut a les 16.30 hores. No cal inscriure’s prèviament a cap de les sessions.

El primer col·loqui del proper dimecres 26 d’octubre tracta sobre ‘Què li està passant a l’infant? Com m’ajusto al seu desenvolupament’. Es repassa qui són i com és la criatura. Ballant entre les expectatives i el que ens preocupa des d’un espai de confiança, amb pautes i diàleg. La xerrada anirà a càrrec de l’Alba Rosique, psicòloga i psicoterapeuta especialitzada en família i psicòloga perinatal.

Organitza els Serveis socials de la Mancomunitat la Plana conjuntament amb l’EMD, l’escola bressol i l’AFA El Menut amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 7.12.2022 | 19:51