Valoració de la consulta per part del Consell de participació

Dilluns, 10 de d’abril de 2017 a les 11:00

El Consell de participació agraeix a totes les veïnes i veïns que participessin a la consulta popular sobre la independència de Sant Miquel de Balenyà de Seva . La consulta va celebrar els dies 26, 28 i 30 de març i 1 i 2 d’abril.

Des del Consell valorem molt positivament que s’arribés al 53 per cent de votants (557) del total del cens (1.058). El nostre principal objectiu era assolir el màxim de participació possible. Recordar que en la consulta amb la mateixa demanda celebrada el 2009 la participació va ser del 42 per cent (447 votants de 1.062 censats).

Estem especialment contents de l’alta participació que hi va haver entre els joves del poble. Aquest col·lectiu podia votar a partir dels 16 anys.

Volem demanar disculpes a aquelles veïnes i veïns que no s’han assabentat degudament de la consulta o que consideren que no se’ls ha informat degudament. Continuarem treballant per millorar tot el que calgui per futures consultes i actes que desenvolupi el Consell de participació.

El consell va aconseguir mantenir la neutralitat respecte a les opcions de votació. Objectiu primordial que teníem des del primer moment. També estem molt satisfets de com va funcionar la campanya per la consulta i la bona participació que van tenir els diferents actes que vam organitzar (el debat i les xerrades).

Per qualsevol qüestió, suggeriment o queixa respecte a la consulta ja celebrada o per futures, ens ho podeu fer arribar a través d’algun dels membres del Consell o per correu electrònic a l’adreça: participaciobalenya@gmail.com

Aquestes mateixes vies de contacte les podeu fer servir per unir-vos al Consell de participació.

Us esperem als propers actes i consultes del Consell de participació. Nosaltres continuem treballant pel poble. Participem-hi!

Darrera actualització: 10.04.2017 | 11:00