S’executen les millores de mobilitat als carrers del poble

Dijous, 9 de de desembre de 2021 a les 00:00

Aquest octubre i novembre  l’EMD ha començat a executar millores en la mobilitat dels nostres carrers. Com va anunciar fa mesos, s’implementa un model de mobilitat que prioritza les persones, més concretament, aquells veïns que ens desplacem a peu.

En aquest sentit, Tac Osona ha a pintat passos de vianants i altres senyals horitzontals, conforme se’ls va indicar. En una segona fase es realitzaran més retocs per afavorir una millor senyalització i, per altra banda, s’intervindrà també en diferents punts de les voreres.
També s’adequaran les vorades per facilitar el pas de vianants i de cotxets i, especialment, se senyalitzarà amb un panot especial per a invidents els punts més rellevants per a aquests.
L’EMD és conscient que amb això no solucionarà totes les mancances de mobilitat que tenim al poble. I que encara hi ha molta feina per fer. Però confiem que això només serà l’inici i que quan tinguem a mans un estudi d’accessibilitat -ja acordat i en redacció per part de la Diputació de Barcelona- podrem, encara més, aprofundir i dur a terme a poc a poc, però sense pausa, totes aquelles millores necessàries per fer del nostres carrers un lloc segur i acollidor on passejar.

Darrera actualització: 09.12.2021 | 17:26