Sant Jordi 2023

Dimarts, 11 d’abril de 2023

Tot a punt per celebrar la Diada de Sant Jordi 2023 que es farà el cap de setmana del dissabte 22 i diumenge 23 d’abril entre el parc del Casal i la plaça de l’Església.

El primer dels actes es farà el dissabte amb el Let’s Clean Up. A partir de les 9.30 hores del matí es farà un recorregut pel poble per netejar l’entorn d’escombraries. SE sortirà de la plaça de l’Església amb arribada al parc del Casal.

A partir de les 11 del matí al mateix parc del Casal hi haurà esmorzar de coca amb rajola de xocolata. Seguidament es farà un taller familiar de construcció de cabanyes de vímet per crear un nou espai per la mainada.

El diumenge de Sant Jordi les activitats començaran a partir de les 10 del matí a  la plaça de l’Església amb la Xocolatada Solidària Popular a càrrec d’AlpiTrail. L’aportació mínima serà d’1 euro. La recaptació es destinarà a la cura del càncer. Cal portar got.

Al llarg de tot el matí hi haurà parades de llibres i roses a càrrec dels alumnes de l’escola Les Basseroles. A més, de les 11 i fins a les 14 hores hi haurà manualitats amb Pakdart per crear, qui vulgui, el seu punt de llibre.

A la plaça de l’Església també s’hi col·locaran inflables gegants per a la mainada i enguany tindrem a dos autors del poble, Maria Àngels Villegas i Edu Sallent, signant els seus llibres.

Per tancar els actes del Sant Jordi 2023, a les 12 del migdia es farà l’acte de lliurament de la placa commemorativa de La Paraula del Poble, que és Gallaret, per part d’Òmnium Cultural Osona.

Durant tot el matí hi haurà servei de bar i música ambient.

Darrera actualització: 11.04.2023 | 18:07