Pel COVID-19: Portes obertes virtuals d’El Menut

Dimecres, 6 de maig de 2020 a les 00:00

L’escola bressol El Menut de Sant Miquel de Balenyà acull el primer cicle d’educació infantil, de 0 a 3 anys.

L’equip educatiu està format per tres mestres i una educadora infantil, que treballen conjuntament per assegurar el benestar dels infants i aconseguir l’assoliment d’aprenentatges significatius a través de les propostes, hàbits i rutines del dia a dia.

A l’escola bressol El Menut som COMUNITAT D’APRENENTATGE, un projecte basat en la implicació de tota la comunitat educativa en el procés d’aprenentatge dels infants i a la introducció d’actuacions educatives d’èxit dins la programació general. Aquests canvis aporten un intercanvi enriquidor entre tots els membres de la comunitat i incrementen l’assoliment d’aprenentatges significatius en els infants.

Les activitats que es programen i es realitzen a l’escola pretenen potenciar i desenvolupar al màxim totes i cada una de les capacitats dels infants, sempre tenint en compte el ritme individual de cada un d’ells. A través de l’experimentació, la manipulació, l’exploració, el joc, les interaccions, les sortides, la psicomotricitat, etc. els infants gaudeixen mentre aprenen.

El centre disposa de tres aules: Ocells (1-3 anys), Peixos (0-2 anys) i Tortugues (dormitori).

Just davant de l’aula d’Ocells hi ha una altra sala polivalent molt àmplia, que permet realitzar-hi tota classe de propostes que requereixen espai.

Un altre racó del centre és l’espai familiar. Situat just a l’entrada, és un espai a on famílies i infants poden gaudir d’una estona junts dins l’escola.

A la part de darrera de l’escola hi ha un gran pati de sorra que comunica amb el pati de l’escola Les Basseroles. Aquest conté gronxadors, una sorrera, una muntanyeta, natura, un espai de construcció, etc.

El centre també disposa de cuina pròpia centralitzada, amb l’empresa 7itria al capdavant de la gestió. Des de fa un curs l’escola bressol també gaudeix d’una AFA que organitzar activitats per les famílies de l’escola.

Horaris i tarifes:

 • Matrícula: 69€
 • De 9 a 15h: 149,35€/mes
 • De 9 a 17h: 175,10€/mes
 • Hora extra de 8 a 8:50h: 35,02€
 • Reserva de plaça: 41,20€
 • Material escolar: 26€/trimestre
 • Dinar en dia regular: 6,60€ cobrat directament per 7itria (dies naturals, cap de setmanes i festius no)
 • Dinar en dia esporàdic: 8,90€ cobrat directament per 7itria

Preinscripcions:

Degut a la situació que estem encara no sabem les dates de preinscripció, de seguida que ens informin us ho farem saber, quan es puguin realitzar haureu d’omplir la sol·licitud a les oficines de l’EMD Sant Miquel de Balenyà i aportant els documents necessaris per acreditar els punts que tingueu (més informació sobre la puntuació consultar a: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/infantil-0-3/documentacio/ ) i

A més dels documents següents:

 • Original i fotocòpia del llibre de família
 • Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant
 • Original i fotocòpia de la targeta sanitària individual de l’infant.

Per qualsevol dubte ens podeu enviar un correu a: eb-elmenut@xtec.cat

Moltes gràcies!

Equip educatiu de l’escola bressol El Menut

Darrera actualització: 06.05.2020 | 17:38