Nou festival ‘Tastets de primavera’ el 16 d’abril

Dilluns, 4 de d’abril de 2022 a les 00:00

‘Tastets de primavera’ és el nom de la nova proposta que l’EMD ha preparat pel proper dissabte 16 d’abril.

La idea és organitzar un festival d’un dia, adreçat a un públic fa­miliar amb l’objectiu d’apropar la cultura de carrer als veïns i veïnes del poble. Aquest festival, es farà un cop l’any entre el mes d’abril i maig. La te­màtica serà diferent cada any però sempre relacionada amb el món de les arts i amb un punt d’unió que serà la música.

Aquest any, la temàtica seran els laberints de la companyia Itinerà­nia, empresa del nostre poble que aquest any celebra els 15 anys del seu primer laberint.

Tres laberints plantats a tres es­pais l’entorn de la plaça de l’esglé­sia amb un punt central: la plaça de darrera l’església. Lloc de música en directe, vermutada, dinar popular, food trucks i festa. En el cartell adjunt trobareu la informació detallada de tots els actes, horaris i compra dels tiquets pel dinar.

Esperem que la proposta us sigui atractiva. La intenció és que sigui un dia festiu, per a tothom. Us ani­mem a participar-hi. Si en teniu ganes no dubteu a proposar idees per aquest nou festival.

Darrera actualització: 04.04.2022 | 13:02