L’Estiu jove, activitats per a joves d’entre 13 i 29 anys

Dilluns, 1 de juliol de 2019 a les 00:00

El Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana, en col·laboració amb els Ajuntaments de Balenyà, El Brull, Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i l'EMD Sant Miquel de Balenyà, han impulsat una any més l'ESTIU JOVE.

Aquest està conformat per un seguit d'activitats lúdiques, esportives i formatives adreçades a joves de 13 a 29 anys que es desenvolupem els mesos de juliol, agost i setembre, i ofereix any rere any una programació variada i atractiva que s'ha consolidat plenament en el calendari estiuenc dels municipis participants.

Aquestes activitats s'han programat amb l'objectiu de treballar el temps de lleure de nois i noies des d'una perspectiva socioeducativa, fomentant la seva participació, mobilitat i la interacció. Al mateix temps les accions tenen amb una mirada inclusiva pel que fa a gènere i diversitat, ja que enguany l'equip de joventut de la Mancomunitat ha rebut un assessorament específic per part de la Generalitat.

Pel que fa a l'oferta formativa de l'Estiu Jove 2019 s'ha tornat a programar el curs de premonitors que es farà a Taradell i com a novetat aquest any s'hi faran dues sessions específiques de coeducació.

I pel que fa l'oferta lúdica s'han organitzat diversos tallers i activitats per a tots els municipis mancomunats com: un torneig d'Scooter als skateparcs de Balenyà, Seva i Tona, monogràfics d'iniciació a la boxa, tastets d'acrosport, sessions d'inicaició al body painting, “humor amarillo” i tallers de batuts i smoothies.

Així com projectes de voluntariat juvenilFem-ho jove! a Santa Eulàlia de Riuprimer, el Camp de Treball: Taradelleja! i un voluntariat digital amb gent gran a Taradell i el Projecte Joves en acció a Tona.

També s'ha programat l'esperada Sortida a Waterworld de Lloret de Mar amb un cost de només 10€ ja que aquesta activitat es subvenciona en un 50%.

A més, els municipis han fet altres tipus de programacions com són un curs d'impressions 3D a Santa Eulàlia; La XVI Setmana de Joventut a Seva; Activitats aquàtiques i ciclisme indoor a Taradell; Festes de l'esport i de la benvinguda a l'estiu, un taller d'estampació, una gimcana nocturna i un Escape Room a Tona; Etc.

Podeu consultar tota la programació i les dates d'inscripcions a https://www.mancoplana.cat/articles-mostra-6160-cat.htm

Darrera actualització: 01.07.2019 | 19:10

Imatges

Activitats Estiu Jove 2019