L'escola Les Basseroles obre les portes a un nou curs

Dimarts, 18 de setembre de 2018 a les 00:00

Ja fa uns dies que ha començat el curs 2018-19 i tant el claustre de mestres com l'alumnat està molt il·lusionat. A hores d'ara, ja deveu saber que cada curs es treballa un tema en concret i es fan projectes, sortides i colònies relacionades amb aquest.

Doncs bé, de moment només us podem dir que enguany el tema ha estat decidit pels alumnes de l'escola. A finals del curs passat, cada alumne va poder anotar en un paper quin tema li agradaria treballar amb tots els companys/es de l'escola, els mestres en vam fer el recompte i el tema serà…. TOP SECRET.

Per altra banda, ja sabeu que som una Comunitat d'Aprenentatge i això significa que necessitem crear vincles amb tota la comunitat. Per aquest motiu, durant el curs visitem el Centre de dia del Casal i l'escola Bressol El Menut i fem activitats conjuntes per conèixer-nos millor. A més, us volem convidar a venir a l'escola com a voluntaris i voluntàries i ajudar-nos a millorar aquestes relacions socials, conèixer el que fem a l'escola i aprofitar-nos d'aquestes interrelacions a nivell de poble i comunitat.

Si teniu ganes de venir com a voluntaris i voluntàries a l'escola, només ens ho heu de dir! Ens podeu trobar cada matí a l'escola de 9 a 10 o bé als migdies de 2 a 3. Us podeu adreçar a qualsevol mestre o bé a la direcció. Moltes gràcies i fins aviat!

Darrera actualització: 16.10.2018 | 13:07