Les obres a la xarxa d’aigua acabades entre la plaça de l’Església i el casal

Dimecres, 15 de febrer de 2023 a les 00:00

Les obres a la xarxa de distribució d’aigua a la zona compresa entre la plaça l’Església, el casal i els carrers Fraternitat i Francesc Moragas van finalitzar el divendres 23 de desembre, tal i com estava previst. Els dos hidrants per als bombers davant dels equipaments públics del casal i de la sala cultura El Teatre es van acabar de muntar el mes de febrer. 

Els carrers als quals s’han instal·lat nous tubs de polietilè de més capacitat són Fraternitat, Justícia, Francesc Moragas, Alegria, Sant Jordi i Casal. Aquesta millora maximitzarà l’estalvi d’aigua substituint la xarxa antiga de canonades de fibrociment. Les noves canonades de polietilè de major diàmetre permetran un major cabal d’aigua. A més, s’ha sectoritzat els carrers per poder tancar trams més curts en cas d'incidències.

Les obres han anat a càrrec del Servei Municipal d’Aigua de l’Ajuntament de Seva conjuntament amb l’empresa Heechee El projecte va a càrrec del Servei Municipal d’Aigua de Seva amb un cost final que ha superat mínimament el previst de 87.898,34 euros.

Darrera actualització: 28.02.2023 | 13:59