L’EMD rep 188.355 euros per rehabilitar l’església i la sagristia

Dimarts, 7 de març de 2023

L’EMD ha rebut una subvenció de 188.355,36 euros de la Diputació de Barcelona per la reforma i millora de l'església de Sant Miquel dels Sants i les edificacions annexes com és la sagristia. 

A partir d’ara s’haurà de redactar el projecte definitiu per actuar en la reordenació de la sagristia i espais de serveis així com amb la pròpia estructura de l’església. També es preveu reparar les humitats de l’absis i adequar les escales d’accés al cor i al campanar. A més, es contemplarà la millora de la climatització i la il·luminació per una de més eficient energèticament. La finalització de les obres ha de ser pel 2024.

La Diputació de Barcelona ha concedit aquesta subvenció amb l’aprovació a finals de febrer de l’increment de la quantia del Programa sectorial de rehabilitació i millora d'edificis, edificacions i jaciments arqueològics locals amb valors patrimonials i dels nous ajuts. 

L’església i espais annexes de Sant Miquel de Balenyà és un dels 24 edificis patrimonials d’Osona que rehabilitarà la Diputació de les 180 peticions acceptades.

Darrera actualització: 7.03.2023 | 17:30