L’Associació de jubilats de Sant Miquel de Balenyà acaba l’any activament

Diumenge, 20 de desembre de 2015 a les 11:30

L’Associació de Jubilats i Pensionistes de Sant Miquel de Balenyà-Seva, posa punt i final a l’any 2015 amb dues activitats molt participatives.

La primera d’elles va tenir lloc el passat diumenge dia 20 a les cinc de la tarda en que es va celebrar una popular torronada al casal, i tot seguit una quina. La participació va ser molt més que acceptable doncs es varen vendre 50 tiquets. Els afortunats de la quina varen ser en Josep Mª Mas per partida doble ja que va treure la primera i la segona. Les altres dues varen ser per la Dolors Pujol i la Carme Moner. L’obsequi va ser una panera plena de fruita. Enhorabona als guanyadors.

Com que els participants varen quedar molt contens, es va proposar que el mes de gener es faria un petit berenar i una altra sessió de quina, substituint l’excursió que habitualment es fa cada mes. Properament es faran programes per informar amb més precisió.

La segona activitat va tenir lloc el dia següent, i va consistir en un Taller per l’elaboració d’un centre de taula nadalenc. Aquesta iniciativa és el segon any que es porta a terme, i hi van participar 8 persones.


Seguint les indicacions de Dolors Serra, persona encarregada de portar a terme aquesta activitat, amb materials diversos com flors seques, espelmes o fulles d’avet. Es van realitzar uns centres molt eleborats que de ben segur decoraran les taules del
poble.

Al llarg de tot l’any l’Associació de jubilats ha portat a terme sortides culturals (un cop cada mes), celebracions de les festes tradicionals catalanes (com el dijous gras) així com la setmana de la gent gran. Algunes d’aquestes activitats han rebut el suport de l’Ajuntament de Sant Miquel de Balenyà i del Programa de Dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana.

Darrera actualització: 28.10.2016 | 11:34