La presentació de l’avanç de la modificació del POUM de l’entorn de Monells compta amb bona assistència

Divendres, 4 de de febrer de 2022 a les 15:00

La presentació de l’avanç de la modificació puntual del POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal) de l’entorn de Monells va comptar amb una quarantena d'assistents. L’acte d’explicació  de la solució de mobilitat i aparcament d’aquesta zona del sud del poble es va celebrar el divendres 28 de gener al primer pis del Casal.

Entre els participants hi havia veïns afectats pels problemes de mobilitat, soroll i contaminació que suposa el trànsit de vehicles pesants i treballadors de la fàbrica d’Argal. A més, també hi van ser presents altres veïns del poble, empresaris del PAE de l’Avellanet així com veïns de les masies properes a la zona del terme municipal d’El Brull. Precisament el seu alcalde i algun altre membre del govern d’El Brull hi van ser presents com regidors de Seva. 

La presentació va anar a càrrec d’en Mauro Mas, arquitecte i tècnic redactor del projecte i Andreu Ulied, regidor d’Urbanisme del municipi. Alhora va comptar amb les intervencions de Pol Barnils, alcalde accidental de Seva i Josep Antoni Vallbona, president de Sm Balenyà. Després de la presentació es va donar torn obert d’opinions i preguntes que van respondre els diferents ponents.

A partir d’aquí, la modificació puntual del POUM continua amb el seu tràmit per quedar resolta en un termini d’uns dos anys. 

Agraïm l’assistència a l’acte i us convidem a participar en les properes presentacions que es duran a terme properament. 

Darrera actualització: 04.02.2022 | 18:07

Imatges

 La presentació de l’avanç de la modificació del POUM de l’entorn de Monells compta amb bona assistència La presentació de l’avanç de la modificació del POUM de l’entorn de Monells compta amb bona assistència