La plataforma única entre el parc l’El·lipse i la plaça de l’església es farà aquesta primavera

Dimecres, 22 de febrer de 2023 a les 00:00

El projecte de plataforma única entre el parc de l’El·lipse i la plaça de darrere l’església està previst que s’executi aquesta mateixa primavera. Actualment s’està pendent de la resolució del concurs d’adjudicació de les obres. El projecte servirà per millorar la seguretat viària de la zona i es guanyarà espai per a vianants restringint el trànsit de vehicles entre els dos espais.

Les obres es costejaran amb una subvenció de 150.000 euros que el Servei Català de Trànsit ha concedit a l’EMD Sant Miquel de Balenyà dins del pla per al desenvolupament d'actuacions vinculades a la mobilitat segura i sostenible, intel·ligent, la pacificació del trànsit i la reducció de l'accidentalitat en l'àmbit urbà. 

El projecte també contempla la promoció de la mobilitat sostenible amb la col·locació d’elements urbans com un punt de recàrrega de vehicles elèctrics. Amb aquesta obra s'aconseguirà resoldre una llarga demanda de pacificar el trànsit de vehicles al centre del poble en uns espais molt utilitzats per les famílies.

Aquest projecte es coordinarà a fi i efecte que s'executi paral·lelament o tot seguit de la intervenció al parc de l'El·lipse i la plaça dels Bons records.

La durada de les obres és d’uns quatre mesos. En conjunt, serà una intervenció verdaderament transformadora que millori, amb pas ferm, el nostre poble.

 

Darrera actualització: 28.02.2023 | 13:36

Imatges