La inauguració de El Teatre

Divendres, 1 de juliol de 2016 a les 09:15

El dissabte 11 de juny es va inaugurar la Sala Cultural “El Teatre”. Local que ha vist de tot, generació rere generació, tots tenim històries i records per explicar. Tots guardem dins nostre un petit trosset d'aquell teatre que ens ha vist créixer; però per seguir fent-ne ús era completament necessària una actuació important i per fi ja està acabada i inaugurada.

Ara és la Sala Cultural “ El Teatre”, i la paraula parla per ella sola. Cultura, Cultura és tot; és teatre, música, dansa, exposicions, xerrades, cinema; són tradicions, bastoners, pastorets, corals, cursos de lleure…tot allò que ens arrenqui un somriure, que ens faci pensar, que ens ensenyi, ens emocioni…

Això és el que volem pel nostre teatre. Qualsevol iniciativa serà benvinguda! Així doncs i després d'un cap de setmana molt intens, amb l'acte d’inauguració i portes obertes, amb l'humor de Raúl Alcaraz, l'espectacular espectacle de Titelles de la companyia Peus de Porc i un Pica pica al solet, es va donar per inaugurada la sala.

Tot va anar perfecte. La gent va entrar i sortir de la sala i va poder veure i comparar els canvis que ha viscut El Teatre; també van poder veure com amb un moment la sala passa de ser buida, a tenir-hi grades o escenari. Un lloc que ara ens permet fer de tot i com vulguem.

Darrera actualització: 26.01.2017 | 09:19