Informacions de l’ANC Sòcies i socis, Actes presons - Nova campanya

Diumenge, 2 de desembre de 2018 a les 00:00

Sòcies i socis,

En primer lloc estem molt satisfets de la vostra resposta, hem arribat als 40 socis, gràcies, cada dia l'ANC creix, i de les aproximadament 50.000 persones que en formen part, 40 ja son de la nostra Assemblea Territorial. MOLTES GRÀCIES!.
 

L'ANC és una organització de la societat civil estrictament independent dels partits i l'administració. L'ANC no rep ni un euro de diner públic. Tenim encara camí per fer. L'ANC continua treballant per garantir la mobilització, ampliar la majoria social favorable a la independència i començar a imaginar, col·lectivament, com ha de ser el país que estem construint. Hi ha molta feina per a tots, per això si també vols ajudar-nos, entra al web assemblea.cat o posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem en els tràmits.

Recordeu que les persones jubilades paguen 3€ al mes i la resta 5.

Accions de reivindicació de la llibertat dels exiliats i presos polítics.

El mes de desembre, i abans que arribi el Nadal, preveiem tornar a fer un llaç groc de flors al carrer. Us avisarem perquè ens ajudeu. Tornarem a posar guardioles i llaços grocs a alguns comerços per ajudar a les seves famílies, i a la seva defensa legal.

També us volem recordar que es fan actes a les tres presons on els tenen empresonats sense judici, NO ELS DEIXEM SOLS !:

  • La tarda-vespre dels divendres, a Mas d'Enric a El Catllar, Tarragona, on hi ha Carme Forcadell, i a Puig de les Basses – Figueres on hi ha Dolors Bassa.
  • A les 12h del migdia dels diumenges, a Lledoners - Sant Joan de Vilatorrada, i també cada dia aprox. a dos quarts de nou del vespre en Joan els dóna la bona nit.
  • Cada dia de la setmana, es reclama la seva llibertat a molts pobles de Catalunya. Us animem a participar-hi, els més propers son, a les vuit del vespre els dilluns a Tona, a Vic i a Taradell, i cada dia a les nou del vespre a Santa Eugènia de Berga.

Nova campanya

L’ANC incia una nova campanya "Consum estratègic" perquè la gent prengui la decisió sobre el seu consum quotidià. En una primera fase es demanarà a les empreses que vulguin ser proveïdores de productes o serveis que s' inscriguin al registre de Proveïdors estratègics. Posteriorment, es demanarà, tant a persones com a empreses disposades a canviar l'empresa proveïdora de serveis, que s'apuntin a un registre de Consumidors estratègics. L'assemblea els posarà en contacte amb les empreses
proveïdores de serveis.

En una segona fase, el directori d'empreses s'obrirà a aquelles que reuneixin els requisits per oferir els seus productes i serveis, de manera que els consumidors estratègics puguin contactar-hi directament.

Darrera actualització: 07.12.2018 | 15:53