Impuls al servei d’atenció a les persones emprenedores

Dimecres, 8 de maig de 2019 a les 00:00

Aquest any 2019, La Mancomunitat La Plana i els Ajuntaments que en formen part han apostat per donar un impuls als servei d’atenció a les persones emprenedores dels municipis mancomunats.

Des de 2014, any en que es va posar en marxa aquest servei, s’han atès un centenar de persones emprenedores, s’han gestionat 123 consultes i s’han organitzat 22 accions formatives a les quals han participat casi 200 emprenedors.

En el marc del pla estratègic del Nou model d'atesa l’emprenedoria a la comarca d’Osona, liderat per Creacció, Agència d’Emprenedoria, innovació i Coneixement, des dels serveis de promoció econòmica de la comarca s’ha desenvolupat un nou model d’atesa a l’emprenedoria amb una visió comarcal i de treball en xarxa, que tingui un impacte social així com també en el món rural.

L’objectiu és ajudar les persones emprenedores a desenvolupar el seu projecte empresarial, les seves competències emprenedores i donar impuls a un ecosistema emprenedor aportant-hi valor afegit i qualitat.

És en base a aquest nou model que els ajuntaments mancomunats han apostat per dotar el servei de més recursos tècnics especialitzats i oferir més qualitat en l’atesa de les persones emprenedores i a les empreses de menys de 5 anys de vida.

Així, totes aquelles persones residents als municipis mancomunats que tinguin una idea de negoci i/o vulguin crear una empresa poden accedir a aquest servei enviant un correu electrònic a sdl@mancoplana.cat o trucant al 938125445.

Desenvolupament Local - Mancomunitat La Plana

Darrera actualització: 08.05.2019 | 17:58