Formació per empreses i emprenedors: “Com trobar finançament alternatiu als bancs?”

Dimarts, 3 de novembre de 2020 a les 00:00

Un dels principals maldecaps de les empreses i emprenedors a l’hora de tirar endavant un  negoci és el del finançament. I és que la gestió financera d’un projecte empresarial és  una prioritat estratègica.  

La crisi social i econòmica provocada pel COVID-19 ha tingut un impacte en la situació  financera de moltes empreses, que ara es veuen obligades a buscar alternatives de  finançament per continuar amb la seva activitat. 

És per això que la Mancomunitat La Plana ha organitzat la formació online “Com trobar  finançament alternatiu als bancs?”.  

L’activitat tindrà lloc els propers 10 i 12 de novembre de 9.30 a 12h i durant dues sessions,  es definiran els diversos canals de finançament que tenen les empreses, així com les línies  de finançament existents i com aconseguir-les.  

Aquesta acció està subvencionada per la Diputació de Barcelona i no té cap cost pels  participants.  

Les places són limitades i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a:  http://www.creaccio.cat/formacio/formacions/ .  

Per més informació podeu enviar un correu electrònic a sdl@mancoplana.cat o trucar al  938125445.  

Aquesta acció està organitzada pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat  La Plana i s’emmarca dins del programa comarcal de formació empresarial “Formació per  Empreses i Emprenedors a Osona 2020” que les diferents entitats de promoció econòmica  de la comarca han coordinat amb el suport de Creacció.  

Darrera actualització: 03.11.2020 | 09:32