Èxit de la campanya "Per Nadal, compra a Balenyà"

Dimarts, 26 de gener de 2021 a les 00:00

Com és habitual en les festes de Nadal, les empreses i comerciants del poble amb el suport de l’EMD i la Diputació de Barcelona, van organitzar de nou una nova campanya de promoció. “Per Nadal, compra a Balenyà” tenia com a objectiu donar a conèixer el comerç i servei de proximitat i alhora agrair als seus clients amb diferents premis. 
 

Enguany, i per fer-ho més amè per a tothom a causa de les circumstàncies sanitàries, es va decidir fer el repartiment de premis mitjançant butlletes-rasques. Durant dues setmanes es van repartir un total de 3.000 butlletes entre diferents comerços, empreses i professionals. 

Al mateix temps, i aprofitant la nova creació de l’Associació de Comerciants i Serveis de Sant Miquel de Balenyà (BACS) van premiar als balenyencs amb 400 bosses reutilitzables i també 400 mascaretes tant per a adults com per a infants. 
El premi estrella de la campanya van ser les paneres-lots preparades amb productes dels membres de l’associació. En aquesta ocasió, es van sortejar 15 paneres. Els afortunats van sorgir a diferents comerços. Dues de les paneres-lots van quedar desertes perquè finalment no va sortir cap guanyador. Des de l’Associació i l’EMD es va decidir que els productes, fossin entregats al Banc d’Aliments.

L’acceptació de la campanya ha estat excel·lent i per aquest motiu volem agrair a tots els comerciants i professionals que ho van fer realitat un any més.

Darrera actualització: 26.01.2021 | 14:44