Es canvia a il·luminació LED tot el PAE L’Avellanet

Dimarts, 9 de de novembre de 2021 a les 00:00

S’han muntat un total de 39 noves llumeneres.

Des del setembre del 2019, Sant Miquel de Balenyà està dotada d’il·luminació mitjançant sistema LED. Aquesta primera fase es va posar en funcionament gràcies a una subvenció especial provinent de la Diputació de Barcelona i ha suposat un estalvi d’energia i conseqüentment estalvi econòmic a l’EMD.

En aquesta primera fase, i aprofitant que la dotació de llumeneres va ser major que la que necessitava el poble, es va aprofitar per instal·lar-les a les artèries principals del PAE L’Avellanet.

Des del passat mes d’octubre el parc d’activitats ja està totalment equipat amb il·luminació LED amb la instal·lació de les 39 noves llumeners que hi faltaven. Les obres van anar a càrrec de l’empresa Electricitat Boquet, SL i la inversió l’ha assumit l’EMD per la seva totalitat, aprofitant la compra agregada de llumeneres que ofereix periòdicament l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

D’aquesta manera ja es pot dir que el 100 per cent de la il·luminació del poble és amb sistema LED, amb un estalvi econòmic i energètic molt significatiu.

Darrera actualització: 09.11.2021 | 17:34