COMUNICAT OFICIAL: Situació de Coronavirus COVID-19 a Sant Miquel de Balenyà i El Brull

Dilluns, 16 de març de 2020 a les 00:00

Degut a l’incompliment REITERAT de les ordres establertes per frenar la propagació del COVID-19, per part de persones que estan posant en risc a tota la societat, l’EMD Sant Miquel de Balenyà i l’Ajuntament d’EL Brull es veuen en l’obligació de PROHIBIR el pas per la carretera que porta fins a Sant Jaume de Viladrover a peu i en vehicle.

Tant dissabte 14 com diumenge 15 de març, un bon nombre de persones han accedit per aquesta via en cotxe però especialment a peu, com si es tractés d’una jornada habitual.

És evident que aquesta població no és conscient de la gravetat de la situació i que les constants indicacions de les autoritats en el sentit de circular només en els supòsits previstos en la norma, no els afecta.

Aquest comportament irresponsable ens obliga, en compliment del que estableix el Reial Decret 463/2020, de 14 de març pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, a impedir l’accés per la carretera fins a Sant Jaume de Viladrover.

Només els veïns d’aquesta via podran circular-hi, el mínim indispensa-ble.

Darrera actualització: 16.03.2020 | 14:37