ATENCIÓ: Control de qualitat de la recollida selectiva

Dimarts, 4 de desembre de 2018 a les 00:00

Actualment, l'Ajuntament conjuntament amb la Mancomunitat La Plana estan fent un control de qualitat de les escombraries per tal de millorar-ne la selecció dels diferents materials que separem des de casa.
 

Així, si el servei de recollida troba bosses mal separades no les recollirà i deixarà un avís perquè us n'assabenteu i es corregeixi. En el cas que aquest fet es tornés a repetir es sancionarà tal i com contempla l'ordenança municipal.

Us recordem també, que la matèria orgànica (restes de menjar), s'ha de deixar necessàriament amb bossa compostable i a dins del cubell. Si no disposeu del cubell, ni de la informació sobre la recollida, podeu passar a recollir-ho a l'Ajuntament.

Aquests controls s'aniran realitzant periòdicament amb l'objectiu d'aconseguir una recollida selectiva de qualitat, que també farà possible una millor recuperació dels residus que generem.

Si necessiteu més informació de com s'han de separar les deixalles i com funciona la recollida selectiva porta a porta, podeu consultar al web municipal www.smbalenya.cat; o al telèfon 93 812 49 42, o també a la Mancomunitat La Plana www.mancoplana.cat, o al 93 812 41 67 - ext. 5.

Només amb la vostra col·laboració aconseguirem tenir un poble més net i més respectuós amb l'entorn, a la vegada que farem possible una correcta gestió dels residus que generem.

Darrera actualització: 04.12.2018 | 13:08