Ampliació del servei de vigilància

Divendres, 1 de d’abril de 2022 a les 00:00

A partir de divendres 1 d’abril ela Guàrdia municipal passarà a donar servei de vigilància i compliment de les ordenances vigents els set dies de la setmana.

De fet, des de principis de desembre de l’any passat, l’EMD amb cooperació amb l’Ajuntament de Seva van millorar i ampliar el servei de vigilància i seguretat al poble, a l’Aguilar, al PAE L’Avellanet i a la resta del terme de SM Balenyà. Un servei que s’oferia de divendres a diumenge.

L’ampliació a tota la setmana ve donada, tal i com es va anunciar, per la signatura del conveni entre l’Ajuntament i l’EMD que es va fer el dilluns 28 de març. En aquest document queden recollits els detalls del servei que la Guàrdia municipal durà a terme a SM Balenyà així com el cost, que anirà íntegrament a càrrec de l’Ajuntament de Seva.

La millora ha passat per un servei cobert pels agents i vehicles de seguretat del municipi i la millora en el servei i horari de cobertura. Per qualsevol emergència podeu trucar al 112 o en horari diürn a l’agutzil del poble al 602 217 919. En horari nocturn a la Guàrdia municipal al 686 418 444.

Darrera actualització: 01.04.2022 | 12:45