Ajuts de fins a 10.000€ per persones joves emprenedores

Divendres, 26 de juny de 2020 a les 00:00

L’ 11 de juny de 2020 es va obrir el termini per la presentació dels ajuts dirigits a persones joves que tinguin entre 18 i 29 anys (ambdós inclosos) que abans de donar-se d'alta com a treballadors autònoms estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil. 

La finalitat d’aquests ajuts és fomentar l’autoocupació juvenil i va destinada a garantir uns ingressos mínims a l'autònom a l'inici de la seva activitat econòmica. 

Poden sol·licitar aquests ajuts els i les joves, prèviament inscrits al programa de Garantia Juvenil, que es donin d'alta com a treballadors autònoms des de l'1 de setembre de 2019 fins a la data màxima de presentació de sol·licituds, el 15 de setembre de 2020. 

La quantia màxima de la subvenció serà de 10.000 euros per la permanència durant 12 mesos ininterromputs d'alta al règim especial de la seguretat social de les persones treballadores autònomes, règim especial que correspongui o mutualitat del col·legi professional corresponent. 

Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament a l’enllaç: https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Subvencions_afavorir_incorporacio_mercat_treball_joves_acollits_Programa_Garan tia_Juvenil 

Les persones joves interessades en rebre més informació sobre els ajuts o d’altres temes relacionats amb l’emprenedoria, poden acudir al nostre servei d’acompanyament a persones emprenedores online que ofereix informació i assessorament individualitzat per persones que volen engegar un projecte o volen redefinir-lo. 

Per més informació: sdl@mancoplana.cat o enviant un Whatsapp al 648 447 270.

Darrera actualització: 26.06.2020 | 15:27