30a Caminada Popular de Sant Miquel de Balenyà

Dissabte, 1 de desembre de 2018 a les 00:00

Aquest any han fet 30 ANYS de la Caminada Popular de Sant Miquel de Balenyà, i el passat dia 28 d’octubre la volíem celebrar a l’engròs amb tots i totes vosaltres, però la climatologia i l’aigua no ens van deixar. Tot i això la caminada es va fer i vàrem intentar celebrar-ho igualment amb els 296 caminadors valents i valentes que ens van acompanyar aquell dia. Us ho hem d’agrair moltíssim.

En el recorregut de la caminada d’aquest any anàvem fins a Taradell, passant pel pont del Gurri i després arribant a Taradell ens enfilàvem per la carena de Goitallops passant just per sota del castell d’en Boix i seguíem fins la collada de Taradell per després enfilar-los a l’Enclusa i baixar per darrera fins a la urbanització de la Roca, travessàvem Taradell fins el golf i tornàvem direcció a Sant Miquel de Balenyà.

ARA FEM EL RESUM DE LA CAMINADA EN XIFRES:

  • Del total dels 296 participants hi ha hagut més presència femenina, amb 160 dones i 124 homes.
  • En total han vingut 12 nens/nenes (de 1 a 10 anys) que representen un 4,06% dels participants.
  • El participant més petit/a d’aquest any ha sigut un nen de 6 anys, en Martí Leiva Sañé de Folgueroles  que ha vingut a caminar amb la família.
  • El participant més gran masculí ha sigut un senyor de 71 anys, en Ramon Mor Altarriba, de Sant Fruitós de Bages, que ha fet el recorregut llarg.  Enhorabona!
  • La participant més gran femenina, amb 78 anys, ha sigut la nostra veïna Irene Vilalta Verdaguer d’aquí Sant Miquel de Balenyà, que ha fet el recorregut curt.  Tu no ens falles mai Irene, gràcies i per molts anys més!
  • Dir-vos que de gent inscrita anticipadament superàvem el nombre de l’any anterior 2017, i això ens fa feliços per la confiança que ens doneu i per què tots hi sortiu guanyant; eren 311 inscrits anticipadament.

Des de l’organització us donem les més sinceres gràcies. Aquest any més que mai us donem les gràcies a tots i totes que vàreu venir a caminar, i a tots els col·laboradors que ens vàreu ajudar i acompanyar tot i el temps que teníem a sobre.

Sou fantàstics i gràcies a gent com vosaltres té sentit la nostra feina.

NOMÉS ENS RESTA DIR...  FINS L’ANY VINENT.

Darrera actualització: 07.12.2018 | 15:56

Imatges

30a Caminada Popular de Sant Miquel de Balenyà 30a Caminada Popular de Sant Miquel de Balenyà 30a Caminada Popular de Sant Miquel de Balenyà