Tens més de 65 anys? Vine a gaudir del Centre de dia!!

Divendres, 30 de novembre de 2018 a les 00:00

Com sempre us saludem cordialment i volem explicar-vos les activitats que hem estat realitzant durant aquests mesos i les noves propostes que tenim pendents.

El mes d'octubre ha estat un mes que hem treballat la Tardor, la Castanyada tot anant d'excursió i a celebrar-ho a l'escola d'Hostaleria de Tona. Hem realitzat una activitat intergeneracional amb els nens de 5è de l'Escola Basseroles i l'Escola Bressol El Menut.

Estem realitzant un llibre de receptes d'Hivern i de Nadal.

El mes de novembre, hem fet una xerrada sobre primers auxilis, comencem a treballar el Nadal, decoració del centre i taller de poesies de Nadal, entre d'altres i moltes activitats ( taller de memòria, psicomotricitat, art teràpia... )

El mes de Desembre sempre es presenta més actiu, tindrem actes divertits, visites inesperades tot per celebrar les festes i sobretot sorpreses... celebrarem l'amic invisible, vindran a desitjar-nos Bones Festes els nens de les escoles del municipi i farem un esmorzar conjunt per a celebrar-ho!

Amb tot això us volem dir que les activitats preparades sempre estan pensades perquè les persones que assisteixen al centre, gaudeixin treballant els sentits i sobretot que el dia a dia sigui sempre amb un somriure!

Sabeu que sempre que vulgueu podeu venir a demanar informació sobre les activitats, servei i horaris.

Us desitgem Bones Festes i Molt Bon Any !

Sempre a la vostra disposició;
Les noies del Centre

Darrera actualització: 04.12.2018 | 18:31

Imatges

Vine a gaudir del Centre de dia!! Vine a gaudir del Centre de dia!! Vine a gaudir del Centre de dia!!