8 de març, Dia Internacional de les Dones

Dilluns, 27 de febrer de 2023 a les 00:00

El proper dimecres 8 de març de 2023 es commemora un any més el Dia Internacional de les Dones. Enguany el cartell unitari dels pobles de la Mancomunitat La plana està dedicat a Diana Rusell, activista i escriptora sudafricana.

Des de la mancomunitat i l’EMD s’han preparat un seguit d’activitats entorn al 8M.

Per començar el proper dimecres 1 de març es farà el taller ‘Cossos’ sobre la pressió estètica i autoestima corporal. Anirà a càrrec de Mousiké i està opbert a tothom major de 14 anys. Es farà a partir de les 5 de la tarda al primer pis del casal. Està organitzat per l’AFA Les Basseroles i l’EMD Sant Miquel de Balenyà. Les inscripcions via el codi QR del cartell.

A partir del 6 de març i fins al juny es farà el taller ‘Les dones del Montseny aprenem juntes’ a càrrec de les Arremengades. Es farà els dilluns de 10 a 12 del migdia al bar de La Polivalent de Seva. Cal inscriure’s al carreu electrònic dones@arremengades.org o al telèfon 663 31 30 34. Organitza la Reserva de la Biosfera, la Mancomunitat La Plana i l’Ajuntament de Seva.

La darrera de les activitats relacionades amb el 8M es farà el dissabte 11 de març amb ‘El camí de les dones’, la caminada de Seva a Taradell en el marc del projecte de ‘Les treballadores del tèxtil a Taradell’ en el qual sabem que hi ha veïnes de Sant Miquel de Balenyà que hi estan fortament relacionades. La caminada sortirà a les 9 del matí de la plaça de la Creu de Seva. Organitza l’Ajuntament de Taradell, l’associació Som Dones de Taradell, la Mancomunitat La Plana, la Biblioteca, el Grup de recerca i l’Arxiu fotogràfic de Taradell. I col·labora l’EMD Sant Miquel de Balenyà, l’Ajuntament de Seva i els clubs excursionistes de Taradell i Seva.

Darrera actualització: 27.02.2023 | 14:06