Campanya ‘Siguem Cívics’

Dimarts, 1 de març de 2016 a les 13:15

El passat dia 4 de febrer, en el marc de la campanya 'Siguem Cívics' és va fer una sessió informativa. El propòsit d'aquesta campanya es la conscienciació de tots els veïns, propietaris o no , de gossos principalment, de la importància de la bona convivència de tots i dels drets i obligacions dels propietaris d'animals.

Es va informar de la col·locació de deu noves papereres repartides pel poble, amb dispensadors de bosses per la recollida dels excrements. Vam comptar amb l'assessorament per un costat de la Maria, veterinària de Centelles. Ens va informar de l'obligació de censar i posar xip als gossos, dels riscos per la salut de les defecacions, que són moltes més de les que pensem, etc. Va ser molt interessant i instructiu.

D'altra banda, la Laura Bartolomé de l'Associació Amics dels Animals de Balenyà-Seva, que fa una feina altruista meravellosa d'acollida i cura, ens va assessorar de que és realment tenir un animal, quines atencions necessiten i la importància de serne
conscient abans de acollir-ne un. Després vam fer una mica de debat participatiu i es van repartir bosses de recollida als assistents.

Va ser una xerrada molt instructiva, on va quedar clara la importància i obligatorietat de recollir els excrements, no només per una qüestió estètica i de convivència, sinó també de prevenció de malalties i com a últim, per evitar la sanció econòmica que
comportaria.

Volem agrair la participació de la Laura i la Maria, dues grans professionals.

Tots els que tingueu gos podeu adreçar-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per recollir bosses i per si necessiteu censar el vostre animal de companyia.

Entre tots aconseguirem tenir el poble més net i amb bona convivència!

Darrera actualització: 21.11.2016 | 13:17