29a Caminada Popular de Sant Miquel de Balenyà

Dijous, 7 de desembre de 2017 a les 00:00

El passat dia 22 d'octubre vàrem fer la Caminada Popular de Sant Miquel de Balenyà, que ja en portem 29 edicions. Aquest any, hem fet rècord de nombre de participants/caminadors: 504 persones!!!!
 

D'aquests, 282 van fer el recorregut curt i 222 el recorregut llarg; aquest any van tornar a ser més els participants del recorregut curt.

Els caminadors del recorregut llarg van fer un bon desnivell, anant fins a El Brull i pujant a tocar del Matagalls-Xic. En aquesta ocasió van poder gaudir d'unes vistes espectaculars, ja que va fer un dia clar i sense boira.

  • El recorregut curt tenia 14,8 km. i el 1er. participant  en arribar va ser l'Isaac Mendoza Blancafort de Taradell (31 anys), que va arribar a la plaça a les 9.50h.
  • El recorregut llarg tenia 25,3 km. i el 1er participant en arribar va ser l'Enric Portet Lozano de Centelles (37 anys), que va fer el recorregut corrent, amb un total de 2 hores i 26 minuts.

En aquesta edició de la caminada hem mantingut moltes coses d'edicions passades: els 2 recorreguts, gots reutilitzables, consideració de les al·lèrgies alimentàries, preu més econòmic pels nens i la utilització de productes de qualitat i proximitat als avituallaments, així com la pulsera de paper de control de pas.

ARA FEM EL RESUM DE LA CAMINADA EN XIFRES:

  • Del total dels 504 participants n’hi ha 91 de Sant Miquel de Balenyà, dels quals 22 han fet el recorregut llarg i 69 que han fet el recorregut curt; això suposa un 18,06% del total de participants. Moltes gràcies gent !!!
  • Hi han participat 287 dones i 217 homes, més participació femenina un any més.
  • En total han vingut 41 nens/nenes (de fins a 10 anys) que representen un 8,13% dels participants.
  • La participant més petita d’aquest any ha sigut una nena d’onze mesos, la Coloma Argelagués Rovira de Centelles, però amb 11 mesos no l’ha pas feta caminant, la mare ha tingut feina extra.
  • Les participants més petites que si que l’han feta tota caminant han sigut 2 nenes també, amb 2 anys, la Núria València Vallmitjana de Taradell i la Valentina Hueso Coromina de Sant Miquel de Balenyà.
  • El participant més gran masculí ha sigut un senyor de 76 anys, en Joan Ribas Pascual de La Garriga, que ha fer el recorregut curt.
  • La participant més gran femenina, amb 77 anys, ha sigut la nostra veïna Irene Vilalta Verdaguer d’aquí Sant Miquel de Balenyà, que també ha fet el recorregut curt.
  • Han vingut participants de 62 poblacions diferents, de diferents zones de Catalunya.

Des de l’organització us donem les més sinceres gràcies a tots i totes les participants que heu vingut a caminar i heu donat sentit a la nostra feina. Gràcies per fer-ho possible un any més.

ESPEREM RETROBAR-VOS L’ANY VINENT AMB  LA 30ª EDICIÓ, I HO CELABRAREM JUNTS!!

Darrera actualització: 07.12.2017 | 13:55