David Puig - Junts per Catalunya

Nascut el 6 d’agost de 1983

Formació acadèmica rellevant:

  • Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració, per la UPF.
  • Llicenciat en Dret, per la UPF.
  • Màster en Pràctica Jurídica, per l’ICAVOR.
  • Màster en Dret del Treball i de la Seguretat Social, per l’ICAB.

Professió:

  • Treballo per compte propi com a advocat en un Despatx de Vic, en les especialitzacions de dret processal,  civil contractual, civil familiar, penal, laboral, administratiu, bancari i mercantil.

Sobre mi:

Casat el 2014 a l’església del poble amb una dona fantàstica. Em sento i sóc de Balenyà de tota la vida, concretament de “Can Taco” que diuen els més grans.

Sempre he estat vinculat a diferents associacions i entitats del poble, de petit he fet bastons i pastorets amb la Teresa (qui també ho hagi fet, sap que això és d’aquelles coses que marquen) i, ja de més gran, he format part de la Comissió de Festa Major i del C.E. Sant Miquel de Balenyà, on encara em deixen córrer una mica els diumenges al matí. 

M’estimo el meu poble i la seva gent. Especialment, m'enorgulleix el caràcter nostrat dels veïns i veïnes del poble i, com a treballador autònom que sóc, admiro i m’identifico amb el caràcter emprenedor que tenim la gent i les entitats de Balenyà.

Català i independentista, anhelo un País respectuós, punter i dinàmic, que sigui socialment just i que serveixi per millorar la vida de totes les persones.

M’agraden les coses senzilles però ben fetes, treballades, amb cura i rigor. Detesto la injustícia, les mentides i la falta a la paraula donada.

Entre d’altres aficions, el (poc) temps lliure que tinc, m’agrada dedicar-lo als amics, la família, la pintura, la salsa, la bici, la natura, llegir i, perquè no dir-ho, gaudir dels poemes musicals d’Extremoduro, Silvio Rodríguez, Albert Plà i Lluís Llach.

Telèfon: 678 03 04 40
Adreça electrònica: david.puig@smbalenya.cat
Darrera actualització: 23.06.2021 | 16:34