VII Setmana de la gent gran de Sant Miquel de Balenyà

Divendres, 24 de maig de 2019 a les 09:00

L’Associació de jubilats de Sant Miquel de Balenyà, El Centre de dia El Casal, l’EMD Sant Miquel de Balenyà i la Mancomunitat La Plana han organitzat per setè any consecutiu la Setmana de la Gent Gran.

Enguany es va començar el dilluns 6 de maig a les 10 del matí amb la inauguració, al centre de dia, de l’exposició de manualitats realitzades tant pels participants del taller de treballs manuals com per les persones grans del centre de dia. I a continuació es va seguir amb un taller d’origami en el que tots els assistents van elaborar una flor de paper amb papiroflèxia.

La programació del dimarts 7 va començar amb la inauguració de l’exposició “Tornem a l’escola” que contava amb una bona mostra de material escolar antic i que va permetre reviure la infantesa i l’etapa escolar de molts dels assistents. La jornada va continuar amb una matinal de jocs de taula molt animada.

A la tarda del mateix dimarts va fer-se una caminada, fins a Sant Jaume de Viladrover, que va acabar amb un berenar i amb l’Assemblea General Ordinària de socis de l’Associació de jubilats i pensionistes de Sant Miquel de Balenyà.

Les activitats van continuar el matí de dimecres 8 amb una xerrada sobre l’ansietat i l’insomni, a càrrec d’Angi Tellez, de l’ABS Tona, que va contar amb una quarantena d’assistents. Va seguir amb una taller d’activitat física a càrrec d’Alexandra Vivet, fisioterapeuta del centre de dia El Casal.

La programació del dijous 9 va comptar amb un taller d’estimulació cognitiva, a càrrec de Gemma Albacete, i va tancar la jornada l’activitat lúdica del “Qui és qui” que va arrencar moltes rialles entre els assistents ja que les persones participants havien de reconèixer a altres persones del mateix grup a través de fotografies on apareixien disfressats.

Com acte de cloenda d’aquesta setmana farcida d’activitats el divendres 10 de maig els assistents van gaudir d’un ball amb música en directe, a càrrec de “Chus”, i de l’aperitiu ofert per l’Associació de Jubilats de St. Miquel.

Totes les activitats van ser gratuïtes i obertes a tota la gent gran del municipi, i es va comptar amb una participació mitjana d’una trentena d’assistents als diversos actes organitzats.

Regidoria de Serveis Socials – EMD St Miquel de Balenyà
Dinamització de gent gran –- Mancomunitat La Plana

Darrera actualització: 24.05.2019 | 09:36