Escola Basseroles: Notícies dels nens de 3r

Diumenge, 2 de desembre de 2018 a les 00:00

Aquestes notícies han estat redactades pels nens i nenes de 3r de Primària

LES REFORMES AL PATI

Les famílies i els mestres de l'escola Les Basseroles i altres voluntaris estan reformant el pati perquè va ser un somni dels nens i nenes de l'escola. Faran una caseta, un teatre, una cuineta, una pissarra, jocs al terra i gespa artificial. Tot això ho fan alguns dissabtes al matí.

Magí, Martí, Nit i Helga

LES COLÒNIES

Els nens i nenes de l'escola Les Basseroles vam anar de colònies amb l' autocar al Solsonès. Primer vam anar a visitar el Zoo dels Pirineus, després a una casa de colònies que es deia La Carral. Hi vam anar els dies 22 i 23 d'octubre per introduir el
projecte dels animals.

Emma, Biel, Octavi I Aleix

EL PROJECTE DELS ANIMALS

Tots els nens i nenes de l'escola Les Basseroles començarem el projecte dels animals a partir de principis de curs i fins al final. Cada nivell estudiarà un animal diferent. Tot això perquè l'any passat vam votar i el projecte escollit va ser: Els animals.

Jana, Queralt i Guillem

L'ESCOLA MENJA CASTANYES

Aquest 31 d'octubre les mestres i alumnes de l'escola hem celebrat la castanyada amb moltes activitats. Durant el matí vam fer tallers de tardor (castaween, pintura, puntillisme, estampat i contes de tardor) i vam menjar les castanyes que van torrar els voluntaris. Els més petits de l'escola van repartir castanyes disfressats de castanyers i castanyeres. A la tarda vam mirar una pel·lícula i vam gaudir d'una obra de teatre representada pels alumnes de l'extraescolar de teatre. Va ser un dia rodó!

La classe de 3r

Darrera actualització: 07.12.2018 | 15:38