Diada Nacional de Catalunya, 11 de setembre de 2018

Dimarts, 11 de setembre de 2018

Agraïm a totes les veïnes i veïns el seu suport a la Diada de l'11S essent a Barcelona a la multitudinària i pacífica manifestació, també a totes aquelles persones que van col·laborar amb l' AT amb la compra de marxandatge, samarretes i tiquets de bus.

 

Agraïm als veïns el seu suport a la plantada de flors per fer un llaç groc en un dels parterres prop de l'Aguilar. Considerem que alguns antidemocràtics han fet la bretolada d'espatllar-lo. Tornarem a referlo mentre puguem i tinguem presos polítics 11 de setembre 2018.

Volem que els veïns poseu domassos reivindicant la llibertat dels presos i exiliats polítics així com lemes en favor de la propera República catalana, a balcons i finestres . Pacíficament, amb la voluntat de la majoria ho aconseguirem. Les mostres públiques de suport ens ajuden.

Demanem que escriviu cartes als presos, o que participeu en les trobades que organitzem prop de les presons, elles i ells ens ho agraeixen.

Conjuntament ANC, Òmnium, CDR i veïns organitzem actes de reconeixement a les persones que van fer possible la votació de l'1 d'octubre 2017 a l'escola.

Si voleu ser membres de l'ANC te un cost de 5 euros mensuals i reducció fins a 3 euros a jubilats, us animem a associar-vos i us ajudarem en el tràmit.

Si voleu col·laborar aportant idees per fer qualsevol acció ens trobareu a seva@assemblea.cat

ANC AT El Brull-SMBalenyà-Seva

Darrera actualització: 22.10.2018 | 18:35