Calendari d'actes de les festes de Nadal 2017-2018

Dimarts, 5 de desembre de 2017

“Després d'un inici de tardor calorós on hem sortit molt al carrer, on ens hem trobat sovint els uns amb els altres, alguns dies amb un somriure, d'altres amb sentiments a flor de pell i d'altres amb explosió d'emocions, ara, el fred ja és aquí i ja tornem a anar abrigats.

El fred ens demana recolliment, però no podem deixar que l'arribada de l'hivern ens faci enyorar la llum dels dies llargs d'estiu i la calor que ho abraça tot, i no ens deixi veure l'encant gèlid dels matins gebrats i l'escalf dels focs d'hivern. Aprofitem els dies curts per reflexionar sobre els bons dies que vindran, aprofitem el fred dels últims dies de l'any per mirar i pensar les coses tal com són o han estat i no com ens diuen que han de ser. Aprofitem els dies curts per somniar amb allò que volem i per veure i pensar el camí que volem recórrer.

Aprofitem el caliu d'aquests dies per gaudir-los tal i com són i per ser nosaltres, també, tal i com volem ser i demostrar-ho amb petits fets. Assaborim l'hivern i els pocs dies curts i freds que queden abans no tornin aquells dies llargs i atrafegats que no ens deixen aturar-nos ni un moment per poder veure que, tot i sentir-nos petits, som molt més grans del que ens pensem.”

Bones festes, bon any i bon hivern!

L'equip de govern

Darrera actualització: 5.12.2017 | 10:43