ANC: 11 de setembre 2018

Dimarts, 14 d’agost de 2018

Des de l'ANC demanem a tota la gent que va votar l'1 d'octubre que surti al carrer el dia 11, “ Ens hem de tornar a conjurar col·lectivament per acabar la feina, per fer el cim d'una vegada per totes i aconseguir la independència”.
 

La manifestació de la Diada caminarà per la Diagonal de Barcelona, des de Palau Reial fins a Glòries. La samarreta d'enguany serà d'un color corall, lluirà una imatge d'una muntanya davant, amb les diverses etapes que s'han fet i que encara falten per fer el cim, representat simbòlicament amb una banderola, que és la República catalana. La muntanya, el Pedraforca, s'ha triat pel seu simbolisme i per la seva fàcil identificació, i representa “l'esforç col·lectiu i la solidaritat que calen per superar els obstacles”.

Un any més, i no ens en cansarem fins a arribar a la República, tornarem a oferir samarretes i tiquets de bus per a participar a aquesta manifestació des de la nostra-vostra territorial de l'ANC ElBrullSMBalenyà-Seva.

Per a totes aquelles persones que no puguin venir a Barcelona, volem fer una concentració, el mateix 11 de setembre a les 17:14h a la plaça de l'església, si esteu interessades digueu-nos-ho.

Per encàrrecs de marxandatge i per dir-nos qualsevol suggeriment, podeu escriure'ns a seva@assemblea.cat
 

Darrera actualització: 14.08.2018 | 13:24