Mª Àngels Villegas presenta al Casal el seu tercer llibre

Divendres, 1 d'abril de 2016 a les 17:20

El divendres 1 d'abril es va fer la presentació del tercer llibre de la MªÀngels Villegas "Arrels de tardor", veïna del nostre poble.

A les 18:ooh estava tot preparat per rebre la gent, que molt contenta anaven omplint la sala per recolzar a l'autora en la presentació d'aquest tercer llibre. La Mª Àngels, nerviosa i aspectant anava saludant a tothom, pendent en tot moment que no faltes res i que tothom estigués a gust. Puntuals com un rellotge i amb la sala plena va començar la presentació. La gent escoltava amb molta atenció les explicacions de l'autora i de la seva neboda. (redactora del llibre). La presentació va ser un èxit.

Segurament algunes de les persones que estaven a la sala es van sentir una mica al·ludides ja que el llibre explica un viatge que 6 amigues del poble van compartir. Una copa de cava i una mica de coca va posar punt i final a la presentació.

Tot i que aquell dia era i va ser un dia molt important per la Mª Àngels, també vàrem tenir un moment per recordar-nos d'en Xevi Clos i enviar-li un petó allà on fos i una forta abraçada a tota la família.

Des de l'Ajuntament, donem l'enhorabona a la Mª Àngels i li donem tot el suport i els ànims per seguir escrivint!!!! MOLTES FELICITATS.

Darrera actualització: 02.01.2017 | 17:18