Escola bressol El Menut La tardor

Dijous, 7 de desembre de 2017 a les 00:00

Després d'haver passat aquest dos mesos d'adaptació, ara ja estem a punt per fer un munt d'activitats.

Per acabar d'adaptar-nos i conèixens una mica més amb els pares i mares de l'escola, vam fer un berenar a l'escola, cada família havia de portar alguna cosa per menjar i aquest curs havien de descobrir quin dia i mes era l'aniversari de cada nen i nena de l'escola.

Aprofitant el bon temps que està fent vam poder celebrar el berenar a fora al pati.

El mes d'octubre, com ja portem fent anteriors cursos, comencem a descobrir la tardor i, és per això, que els alumnes de P-3 de les Basseroles comparteixen una activitat de tardor conjunta amb nosaltres. Vam descobrir diversos fruits de tardor; la magrana, les mandarines, el raïm, els caquis, les castanyes i els moniatos. Alguns d'ells eren exalumnes de l'escola bressol i els va agradar molt tornar a veure l'escola.

També com altres cursos acabem l'octubre amb la celebració de la Castanyada, vam menjar castanyes, cuites amb l'ajuda d'alguns pares i mares, ens va visitar la Castanyera, li vam cantar cançons de tardor, estava molt contenta i va repartir castanyes per tots els nens i nenes.

Com l 'anterior article us animem a ser voluntaris/àries de la nostra escola bressol, veniu a informar-vos de segur que us ho passareu molt bé!

Darrera actualització: 07.12.2017 | 13:29